דרוש מידע מי מכיר את מתחם פרקטי לחתנים וכלות בירושלים?

• הוסף לסימניות
מרכז שטנר 3, גבעת שאול ירושלים. מעל חנות הובי ליצירה וליד רהיטי הלפרין ומינימליסט.
יורדים בכנפי נשרים/מרכז שטנר. פתוח בין 5 ל-10 בערב.

ובלי כרטיס לא יכניסו אתכם!

חבל לבוא בחינם!

• הוסף לסימניות
כרטיס כניסה זה לאו דווקא נייר
זה גם יכול להיות מספר כרטיס........

ובלי זה לא יכולים להיכנס

• הוסף לסימניות
בהחלט שווה
הצטערתי מאד שבאתי אחרי שקניתי חלק מהדברים
תכשיטים ברמה גבוהה ממש ועדכני וכלי כסף במבחר ממש גדול

• הוסף לסימניות
משהי יודעת אם מתחם פרקטי פתוח גם עכשיו בקורונה?
וזה רק למשפחות אברכים.? או מעוטי יכולת?
אשמח לתשובה מהירה. תודה!
לא רק
זה מתחם יוקרתי עם מוצרים איכותיים לא גמ"ח במראה אבל במחירים זה נמוך יותר.

• הוסף לסימניות
תגידו זה מיועד רק לחתנים וכלות לפני חתונה?
מה עם כאו שעדיין בתוך החצי שנה מהחתונה?
אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אם יש כרטיס או מספר קוד אפשר לקנות כמדומני עד חודשיים אחרי החתונה ורהיטים עד שנתיים מהחתונה.

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני שבועיים, מקום נחמד, אין הכללל אבל מה שיש זה מאד אכותי ויחסית זול.
לכל סמינר יש קוד.

• הוסף לסימניות
האם הם מתעסקים גם עם מוצרי חשמל וריהוט?

• הוסף לסימניות
מה עם תזמורות יש להם מבחר
זה גם כולל מנהג ירושלים או רק מוזיקה
נשמח למי שיודע פרטים

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לדעת את הפרטים על התזמורות דווקא לא מנהג ירושלים.
בנוסף אשמח לשמוע פרטים על שמלות הכלה שלהם ועל עסקאות צלמים.
זקוקה לזה בדחיפות ויעזור לי מאד כיוון שאני לא ירושלמית והם לא עונים בטלפון והחתונה כבר ממש קרובה...
המון תודות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה