כללי מי מכיר הפונט ומי יודע - ואלי גם קצת עזרה..

• הוסף לסימניות
פורים שמח לכל חברי קהילת הקודש,
נדרשת עזרת היהודים הצדיקים (הצלולים שבהם בשעות אלו..) בזיהוי הפונט הרצ"ב,
ובמקרה של נס פורים אף בשיגור הא-ב' העברי שלו (אשמח על כל משקליו + פסיק ונקודה - אל תהיו קמצנים..) בקנוורט.

רב תודות מראש,
הרשל'ה.

קבצים מצורפים

• Mil0001.jpg
    KB 94.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
כך נקרא הפונט?!?!?...

• הוסף לסימניות
אופס....הקובץ....

:)

קבצים מצורפים

• Fonts_a.ai
    2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ואם שתיתי יין צלול, אני לא יכול לענות...:)
א פרייליכן פורים

• הוסף לסימניות
ברצינות או לא, מתוך פיכחות או שיכרון,
לצערי, אין בקובץ את דוגמת הפונט הנ"ל...
רב תודות על המאמץ - הבקשה עדיין בתוקפה.

שוב תודה,
הרשל'ה.

• הוסף לסימניות
הפונט הוא - אצעדה (מסטרפונט )

אין לי אותו

• הוסף לסימניות
תודה.
אנחנו בחצי הדרך..

• הוסף לסימניות
הפונט אצעדה (מסטרפונט) - מי יכול במטותא,

להקליד עבורי מילה, לקנוורט ולשלוח?

תודה!

• הוסף לסימניות
זהה-PDF מתוך האתר שלהם, אינני יודעת אם זה חוקי להוריד מזה, אבל אם נותנים שם לשמור את הקובץ, אז לכאורה...

קבצים מצורפים

• 1644.pdf
    KB 42.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עוד נסיון.

קבצים מצורפים

• 1_2.ai
    1.2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הקובץ PDF מוגן ושמור בסיסמא, הם לא תמימים...

• הוסף לסימניות
יענקי: לא נראה לי שזה העניין.
אם יש סיסמה, זה אומר שהחברה אינה מסכימה להוציא שום אות, ולכן הבעיה חוזרת.
כי אם אתה במיילא משתמש בפורץ הPDF, אתה יכול לבקש באותו מידה את הפונט ממישהו... הרי במילא אתה עושה משהו לא חוקי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אך כאמור אני צריך ממישהו שיש לו את הפונט באפן חוקי - על מנת שיקליד לי מילה ספציפית (שעד כמה שהבנתי, הוא מעשה חוקי לחלוטין).

בנתיים די הסתדרתי ב"ה.

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ycs;232655:
הועלה כאן בפורום תוכנה לפריצת קבצי PDF מוגנים
תעשה חיפוש
עשיתי חיפוש (לענין אחר לחלוטין) - ולא מצאתי.
אשמח לקבל קישור.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
זה מה שהיה בעבר,
לא נראה לי שמופיעה שם תוכנה לפריצה,
יש שם כל מיני קומבינות אחרות...

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=17921&highlight=%F7%E5%E1%F5+%F1%E2%E5%F8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה