מי מכיר חנות של וילונות בזול?

• הוסף לסימניות
הייתי במיליון חנויות בב"ב
וילונות לא יפים ויקרים פחד...

אני צריכה וילון לסלון סביבות ה150 ש"ח עד 200 ש"ח בב"ב
מכירים???????

• הוסף לסימניות
יכולה לספר לך על התלבטות דומה שהיתה לי השבוע
חיפשתי דחוף וילון לחדר שינה, וראיתי וילונות יכנאים ב300 ש"ח...

התלבטתי, מצד אחד לא רציתי לקנות את הוילונות הלו מצד שני הייתי צריכה לקנות במהירות האפשרית.
החלטתי להתפשר על היופי ולקחתי וילון שהיה נראה לי בתצוגה של החנות 'הכי פחות גרוע'
במציאות על החלון, לא יודעת מה קרה אבל זה מלכותי ויפה בצורה לא רגילה.

המסקנה שלי, בחנות אי אפשר להתרשם... מה לעשות בפועל? זה כבר בעיה.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים חנות מהממת בשם הום דקור
יש לה וילונות אמריקאים יפיפיים ובמחירים מצחיקים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י finkel_ch;1768703:
יש בירושלים חנות מהממת בשם הום דקור
יש לה וילונות אמריקאים יפיפיים ובמחירים מצחיקים!!!

איפה בירושלים?

• הוסף לסימניות
יש חנות בגן ורשא בשם 'תכלת',
ראיתי שם וילון ארבעה חלקים ממש יפה לסלון ב-250.
היו שם וילונות של חדרים ב-80, 120 ועוד מגוון מחירים ממש לא גבוהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1768622:
הייתי במיליון חנויות בב"ב
וילונות לא יפים ויקרים פחד...

אני צריכה וילון לסלון סביבות ה150 ש"ח עד 200 ש"ח בב"ב
מכירים???????[/QUOTE

וילון לסלון לא נראה לי שתמצאי בסביבות המחיר הזה.
אבל לחדר שינה כן.
אני עושה אצל עולם הדקורציה באשדוד. יש וילונות מוכנים ויש לפי הזמנה. רק תקחי בחשבון שהבדים בכזה מחיר לא יהיו איכותיים במיוחד.;)

• הוסף לסימניות
יש גם בחנות בדים בפינת ישעיה (או ירמיהו?!) וילונות לסלון ממש יפים ב- 300 ש"ח

חני

• הוסף לסימניות
מחפשת חנות טובה וזולה של וילונות גלילה
תודה

• הוסף לסימניות
נשברתי כמוך, עד ששלחה לי חברה קישור לוילון באלי אקפרס קניתי ונהנתי מאד מאד והמחיר מצחיק.
(לא ק.ש. באתי לעזור במה שמאד עזר לי)
צריך להתכתב עם המוכר לגבי הגדלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לאחרונה עברתי דירה ליחידה הסמוכה לבית פרטי בישוב סביבות ירושלים.
הזמנתי מאינטרנט רימון שיבואו להתקין לי סיבים והם דרשו 500 שקל (במקום 200 במקרה רגיל) מחמת שמדובר בבית פרטי שדורש עבודה יותר,
וחוץ מזה נאלצתי להמתין שבועיים עד להגעת הטכנאי, כשסוף סוף הגיע הטכנאי הוא הודיע לי שכיון שזה בית פרטי זה עבודה שמיועדת לצוות ולא לטכנאי יחיד ולכך הוא לא יכול להתקין דבר כזה לבדו.
הוא אמר לי שהוא יעדכן את החברה שצריך לשלוח צוות וזה לא יעלה לי תשלום נוסף, לאחמ"כ קיבלתי מייל מרימון כאילו ההתקנה הצליחה והם חייבו אותי בתשלום של 500 ש"ח התקשרתי אליהם והם הודיעו לי שצריך לשלוח צוות וזה עולה 500 ש"ח נוספים.
הודעתי להם שאני לא מעוניין וברצוני לבטל את ההתקשרות איתם אך את ה500 ש"ח הם לא הסכימו להחזיר.
לאחמ"כ התקשרתי לבזק והם נתנו לי הצעה לטכנאי במחיר של 100 עד 250 ש"ח תלוי בכמות העבודה של המתקין, והגיעו תוך פחות משבוע.
אההה. וחוץ מזה הם מרימים את הטלפון לאחר חצי דקה ולא לאחר 45 דק' כמו ברימון
(סתם דבר הזוי ברימון שאתה עושה שירות שיחה חוזרת-שחוזר אליך פקיד לאחר שהכנסת מספר טלפון. ועדיין צריך להמתין כרבע שעה אחרי שהם חוזרים אליך!!!).
למעדה כרגע הם לא מוכנים להחזיר לי את ה500 ש"ח אחרי שהם לא עשו בשבילי כלום.
הרי אני לא הזמנתי טכנאי אני הזמנתי התקנת אינטרנט המתקין לא עשה כלום-היה 5 דק' בבית, למה אני צריך לשלם???
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?????
וידע הציבור ויזהר!!!!!!!
תודה רבה!!!!
@איצ'ה קו המידע
0 תגובות
כפי ששמעתי זה טרנד מאוד ידוע בעולם
ובארץ בשנים האחרונות יש מספר סניפים של חנויות יד שניה למגזר הכללי שכל החנות מ 30 עד 80 שקלים בלבד
ומדובר בשיא המותגים שאנשים לא היו מרשים לעצמם... לדוגמא שמלה שעולה 1500 שקל ב 80 שקל זה פשוט מצחיק...
ובציבור שלנו זה יכול סופר ללכת תחשבו על חנות כזאת שיש להם שמלות לאירועים חולצות וכו' כמובן שהכל יהיה ברמה מצוינת, הקלה על מאות משפחות - וכן, לכולם בלי בושה, נגיד חנות מציאות (בשיא הסטייל והיופי של החנות) בגאולה או ברבי עקיבא, אני חושב שזה יעשה רעידת אדמה בציבור שלנו בכל תרבות הקניות. ובכלל במחירים המטורפים שדורשים על סט לכמה ילדים - הזוי!!!
ולאותם החושבים מי ירצה ללבוש בגד שלבש מישהו אחר!!! נקודה למחשבה: זה לא מה שקורה בהשכרות שמלות כלה??? או השכרת שמלות אירועים???
ודרך אגב החנויות האלו מקבלים את הבגדים בתרומה והם מעסיקים אנשים בעלי מוגבלות - אז ככה שזה נותן מוטיבציה לאנשים לא לשמור בארון.
לדעתי: זה הדבר הבא!!!!
מה דעתכם בנושא?
ומי מוכן להרים את הכפפה או את הבגד???

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה