דרוש מידע מי מכיר מי יודע? בגדי ילדים לפסח במחירים של פעם

מעניין לעניין...
מישהי יכולה לומר לי איך יוצרים קשר עם מלבושי כבוד?
איך מקבלים את הזכות לקנות שם?

רק רוצה להמליץ על חנות באחיסמך
רימונקידס-במקור מבני ברק(רימונביבי לשעבר)
מכירה מהממת
ברחוב שבט יהודה
במחירים סבירים
ויש מבחר וסטים והכל...
ממליצה בחום
באמת חבל שעברה לשם, הייתי לקוחה מרוצה מאוד בבני ברק.

משהו מכיר את החנות\מותג SPETZ??
קיבלתי קטלוג (לא ברור מאיזה שנה) ואני מעוניינת לשמוע פרטים....

זה הקטלוג שקיבלתי..
נראה קצת ישן...

קבצים מצורפים

• asset_asset_3622855003_28_25pm.pdf
    9.9 MB · צפיות: 182
רק לי זה צורם שכל הזמן בוכים על עליית המחירים בחנויות של המגזר החרדי ומשום מה כל הסחורה נחטפת למרות המחירים?? אנשים בוכים ומשלמים.... בוכים ומשלמים.... למה? לא הצלחתי עדיין למצוא תשובה הגיונית
בלתק
זה פשוט-
יש את אלה שבוכים
ויש את אלה שקונים.

המורות והמתכנתות בהתאמה?

זה סתם בבדיחות....

מצאתי שרשום שנת 2020
לא נראה בכלל...
כדי לנסות לברר?

לא עברתי על האשכול
מחפשת המלצה לבגדי בנים לחג במחיר שפוי
איכותי ועדכני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה