דרוש מידע מי מכיר מי יודע? בגדי ילדים לפסח במחירים של פעם

אני חייבת לעדכן ששווה ללכת לעזרה ואחווה יש שם שמלות מתוקות לבנות ליום יום ב-50 ש"ח .
אני חפשתי לילדות בנות 2,4 ובהחלט יש מה לראות יש גם את החברה שלהם שזה בין 90-110 בערך לשבת .
תודה לניקית שהמליצה .

צריכה סטים לבנות
אין לי בנים
יש ב'בנים' סטים גם לבנות :)
לא ראיתי בדיוק מה כי אין לי צורך בבגדי בנות אבל ראיתי שיש להם.
ובהדס בדקת?

@LEVAVOT @שיראז
בכל עיר הרישום הוא בקופת הצדקה העירונית.
בבני ברק דרך קופת העיר.
במודיעין עילית דרך מתן בסתר קרית ספר.
לכל עיר יש פרמטרים שונים מי יכול להיכנס.
בכל מקרה שווה להירשם, כי גם מי שלא עומד בפרמטרים, לפעמים הם עושים מכירות עודפים ומודיעים גם למשפחות שנרשמו אך לא עמדו בקריטריונים.
יש למישהי פרטי יצירת קשר במודיעין עילית?
ומידע על הקריטריונים?

זה מעניין למשהי? ב150 ש"ח בלבד חדש יש את כל המידות

קבצים מצורפים

• שמלה אפרסק.jpg
    שמלה אפרסק.jpg
    KB 47.7 · צפיות: 168
היום הייתי בפנינוש בבני ברק היה שם שמלות במחיר סביר ממש
לא הרמה של קידישיק - אבל בהחלט יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה