כללי מי מכיר מי יודע... זיהוי דמות

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מזהה את הדמות בתמונה המצורפת?
אני לא מצליחה להעלות את התמונה, אם מישהו יכול לתת לי מייל ואני אשלח, המון תודות!

• הוסף לסימניות
כולם מזהים. אין ספק...

איפה התמונה?

• הוסף לסימניות
תשלחי - - -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או - -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בלה בלה, לפחות לא תצטרך לפתוח אשכול חדש ולכתוב: העבודה של...

• הוסף לסימניות
הנה התמונה - - -

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 163.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מזכיר לי מאוד
את - - -
האדמו"ר מויזניץ
אבל מסופקני - - -
אולי זה אביו האמרי חיים.
ואולי לא - - -

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו יהיה יותר קל?

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    KB 259.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
האדמורי"ם מוויזניץ לא הלכו עם עטרה כזאת.

• הוסף לסימניות
אז צימצמנו אפשרויות:
1.זה כנראה מהשואה
2.לא מחסידות ויזניץ'

אלמנט שמת לב שעשית לו מהפנים שכבה אחת?:)

• הוסף לסימניות
לפי הטלית בתוך הגרטל זה מישהו מבית ויז'ניץ או רוז'ין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה