כללי מי מכיר מי יודע... כלי חינמי ויעיל ליצירת מצגות?

• הוסף לסימניות
ולא פאוורפוינט בבקשה.
אפשר גם משהו שנמצא ברשת (כלומר שהמצגת הסופית לא יושבת על המחשב שלי אלא אני יכולה לפתוח אותה באמצעות לינק).

תודה!

• הוסף לסימניות
יש את prezi.
לי אישית לא יצא לעבוד עם זה אבל על פניו נראה נחמד ושובר קצת מסגרת של מצגת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למה לא דרך האינטראקטיב באינדזיין CS5 ומעלה?
הייתי בהרצאה של עדי רביד שהראה יכולות מדהימות
ממש מתחרות עם מצגת פלאש!
אני אישית יודעת אותן רק חלקית...

• הוסף לסימניות
prezi נראה ממש מוצלח, אבל צריך ללמוד לתפעל...
מה שכן פאואר פוינט בגרסת ה2010 נותנת מענה מוצלח מאוד לטעמי. פונקציות מתקדמות ואפשר לשלב סרטונים ופלאש.

• הוסף לסימניות
ועוד דבר,prezi אכן חינמית. אבל אם רוצים להעלים את סימן המים שלהם צריך לשלם...- (וגם אם רוצים שהמצגת שלך תישאר פרטית ולא תפורסם באתר שלהם..) בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה תודה לכולם, הסתדרתי עם גוד אולד פלאש, שאין כמוה...

• הוסף לסימניות
שזה מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;721423:

פלאש.
תוכנה שאתה עומד לחרוש בעתיד הקרוב...

("GOOD OLD..." זה ביטוי באנגלית. מקביל ל"...הישן והטוב", זה ביטוי חיבה שכזה)

• הוסף לסימניות
דווקא פחות מעניין אותי פלאש, והרבה יותר ידע ברמת הקוד.
(כבר חשבתי שיש איזה תוכנת פלאש מקוצר ששם אפשר לעשות מצגות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;721506:
דווקא פחות מעניין אותי פלאש, והרבה יותר ידע ברמת הקוד.
(כבר חשבתי שיש איזה תוכנת פלאש מקוצר ששם אפשר לעשות מצגות...)

כשיודעים לעבוד זה מאוד מאוד מקוצר...
(לא מדובר במקרה הזה על מצגת אנימטיבית, סה"כ הרצת שקופיות סטטיות עם אופציה של דפדוף אחורה-דפדוף קדימה בעזרת מקשי המקלדת. עבודה של כמה דקות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;721507:
כשיודעים לעבוד זה מאוד מאוד מקוצר...
(לא מדובר במקרה הזה על מצגת אנימטיבית, סה"כ הרצת שקופיות סטטיות עם אופציה של דפדוף אחורה-דפדוף קדימה בעזרת מקשי המקלדת. עבודה של כמה דקות)
לאינטרנט פלאש פחות בריא. לא סתם עובדים היום עם JQuery

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;721517:
לאינטרנט פלאש פחות בריא. לא סתם עובדים היום עם JQuery

אני יודעת. זה היה בשביל פרזנטציה ללקוח.

• הוסף לסימניות
האינטראקטיביות באינדיזיין CS5 ממש מצויינת ומקצרת את זמן העבודה על פרזנטציות בשעות!
תלמידות שלי עשו איתה תיקי עבודות מדהימים. (כולל קישורים, ייבוא פלאש ווידאו והנפשות בלחיצה אחת באינדיזיין).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;721576:
האינטראקטיביות באינדיזיין CS5 ממש מצויינת ומקצרת את זמן העבודה על פרזנטציות בשעות!
תלמידות שלי עשו איתה תיקי עבודות מדהימים. (כולל קישורים, ייבוא פלאש ווידאו והנפשות בלחיצה אחת באינדיזיין).

תודה. טרם שדרגתי..
השאלה איך אינדיזיין, כתוכנה שנועדה לדפוס ועובדת על רזולוציה של 300 DPI כדיפולט, מתמודדת עם קבלת קבצים של 72 DPI וייצוא באיכות מיטבית לצפיה על מסך?
אשמח לראות דוגמה של פרזנטציה כזו שנוצרה באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;721593:
תוכנה שנועדה לדפוס ועובדת על רזולוציה של 300 DPI כדיפולט
אינדיזיין לא עובדת על פיקסלים.
לכן אין שום סיבה שהיא תהרוס קובץ באיכות חלשה המיוצאת לאיכות מסויימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;721779:
אינדיזיין לא עובדת על פיקסלים.
לכן אין שום סיבה שהיא תהרוס קובץ באיכות חלשה המיוצאת לאיכות מסויימת.

עובדה שכן. ניסיתי לפני שעברתי לפלאש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה