מי מכיר מי יודע מכירת ספרים ב- jewishebooks ???

• הוסף לסימניות
רציתי לברר - קיבלתי הצעה לפרסם ספר שלי ב - http://www.jewishebooks.co.il/
הייתי מעונין לדעת האם מישהו התנסה בזה, האם יש איזשהו מושג כמה בממוצע מוכרים בסגנון הזה, האם החברה אמינה, והאם אכן בציבור שלנו יש אנשים שיקנו ספרי קודש במהדורה אינטרנטית?
אשמח לקבל מידע ממי שכבר התנסה, גם מידע בפרטי.

• הוסף לסימניות
יש לי ספרים שם, אפילו נמכרו כמה...
הם עושים רושם חביב ואמין.
הם קיימים כבר לפחות שנתיים וכמה נשים שאני מכירה פרסמו אצלם את ספריהם
ולא שמעתי שהיו בעיות.

למי שכבר יש לו ספר מוכן- אינני רואה כל סיבה לא לפרסם אצלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1028207:
רציתי לברר - קיבלתי הצעה לפרסם ספר שלי ב - http://www.jewishebooks.co.il/
הייתי מעונין לדעת האם מישהו התנסה בזה, האם יש איזשהו מושג כמה בממוצע מוכרים בסגנון הזה, האם החברה אמינה, והאם אכן בציבור שלנו יש אנשים שיקנו ספרי קודש במהדורה אינטרנטית?
אשמח לקבל מידע ממי שכבר התנסה, גם מידע בפרטי.

זה נראה לי רק למגזר החרדי
למגזר הכללי יש את מנדלי ועברית.

• הוסף לסימניות
ליעל - לא באופן אישי - מה נקרא "למכור כמה"? הרישום בלבד עולה 180 ש"ח, ואם אני אמור למכור ספר ב-30 ש"ח ולקבל עליו כ-20 ש"ח זה אומר שאני אמור למכור 9 ספרים רק לכסות את הרישום. תוך כמה זמן מוכרים 9 ספרים? אני מבין שזה אינדבדואלי, אבל בכל אופן - סדר גודל - בחודש? בשנה? אם זה בשנה - לא משתלם הכאב ראש.
ובנגוע למכירת הספר עצמו דרכם - יש לך נסיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1028235:
ליעל - לא באופן אישי - מה נקרא "למכור כמה"? הרישום בלבד עולה 180 ש"ח, ואם אני אמור למכור ספר ב-30 ש"ח ולקבל עליו כ-20 ש"ח זה אומר שאני אמור למכור 9 ספרים רק לכסות את הרישום. תוך כמה זמן מוכרים 9 ספרים? אני מבין שזה אינדבדואלי, אבל בכל אופן - סדר גודל - בחודש? בשנה? אם זה בשנה - לא משתלם הכאב ראש.
ובנגוע למכירת הספר עצמו דרכם - יש לך נסיון?

אני העליתי לשם ספרים כשהם היו ממש בהתחלה ואז זה לא עלה כסף.
לגבי כמה הם מוכרים וכמהברור שזה שונה מספר לספר ומקטגוריה לקטגוריה
כמו כל חנות ספרים- האם הספר יימכר?
תלוי בהמון דברים...

• הוסף לסימניות
האמת שצריך הרבה מזל
אני העליתי ספרים לאמזון וגם למנדלי בעברית.
ולקדם כזה דבר זה רק ביחסי ציבור שעולים הון תועפות.
או ע"י התגובות של הקוראים שמפיצים ומשתפים הלאה וזה רק בסייעתא דשמייא.

• הוסף לסימניות
לדרעי -
העלת ו-נו? אם העלת כמה ספרים - יש לך איזשהו 'מדד', כמה נחשב לסדר גודל רגיל? שני ספרים בחודש? אני יודע שזה מאד תלוי, אך מה שאתה העלת - כמה בסוף מכרת בממוצע?

• הוסף לסימניות
בלי להכנס לכל הלוגיסטיקה: מבחינת הצרכן המחירים שם קרובים מאוד למחירי הספרים אחרי הדפסה אז בציבור שלנו בוא נחשוב יחד אם ממילא הספר היה עולה 20% ממחירו אז אני חושב שהיה לזה ביקוש אבל כך.. מי ירצה לוותר על קריאה בשבת וחגים בחיסכון של כמה שקלים. וחווית קריאה מדיפדוף..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1028436:
לדרעי -
העלת ו-נו? אם העלת כמה ספרים - יש לך איזשהו 'מדד', כמה נחשב לסדר גודל רגיל? שני ספרים בחודש? אני יודע שזה מאד תלוי, אך מה שאתה העלת - כמה בסוף מכרת בממוצע?

אם את מחטטת אז אני יגיד לך
בארץ למרות שאנחנו עם הספר, המכירות מאוד נמוכות מכיוון שתרבות הקריאה הדיגיטלית לא קבעה מסמרות בארצנו.
באמזון לעומתו שהוא באנגלית אם התמזל מזלך והתגובות מעולות וסוחפות
זה מאות עוד אלפי חתיכות אבל המחיר באמזון הוא 2-7$ גג כך שהרווח נמוך בהרבה.
ובארץ זה נע בין 30-50.

• הוסף לסימניות
לדרעי - עכשיו קיבלתי תשובה!

נכתב ע"י איציק דרעי;1028547:
אם את מחטטת אז אני יגיד לך
בארץ למרות שאנחנו עם הספר, המכירות מאוד נמוכות...

היה כדאי לחטט...
זה מה שרציתי לשמוע, מפני שזה מה שהערכתי מתחילה, ורציתי לקבל לזה אישוש. ההגיון אומר מה שאלי770 אומר, אלא שהם יוצרים רושם של מכירות וכו' ולי זה לא כל כך נראה, ובפרט שמסביבי לא ראיתי מעולם אף לא אחד שקונה ספר וקורא בו באייפד...
זה גם מסביר את הסיבה שהם התחילו לדרוש דמי רישום גבוהים [180 ש"ח דמי רישום!], כנראה שבלי זה הם ראו שפרנסה אין מזה... אקוה שאני טועה.
תודה בכל אופן
ואגב - סליחה על החטטנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1028649:
היה כדאי לחטט...
זה מה שרציתי לשמוע, מפני שזה מה שהערכתי מתחילה, ורציתי לקבל לזה אישוש. ההגיון אומר מה שאלי770 אומר, אלא שהם יוצרים רושם של מכירות וכו' ולי זה לא כל כך נראה, ובפרט שמסביבי לא ראיתי מעולם אף לא אחד שקונה ספר וקורא בו באייפד...
זה גם מסביר את הסיבה שהם התחילו לדרוש דמי רישום גבוהים [180 ש"ח דמי רישום!], כנראה שבלי זה הם ראו שפרנסה אין מזה... אקוה שאני טועה.
תודה בכל אופן
ואגב - סליחה על החטטנות...

זה בסדר...
דווקא לי עלה להמיר את הקובץ להיפאהב 1000 שקל ועוד הגהה 1000 שקל.
את צריכה להבין ששוק הספרים באנגלית באמזון הוא פתוח למיליארד וחצי קוראים
ועברית בקושי לכמה מאות אלפים. בהתחשב בגילאים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה