כללי מי מכיר, מי יוודע... קבצים בסיומת mgf?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לייצא קבצים בסיומת הזו. איזו תוכנה עושה את זה? בדקתי בPS, לא מצאתי בה אפשרות זו.

• הוסף לסימניות
הלו, יש מישהו שיודע?

פוטושופ? אילוסטרייטור? קורל? תוכנה שממירה? (אם כן, מה התנאים בהם הקובץ צריך לעמוד? מדובר בקובץ שיש בו שקיפות!)

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה לומר לך, אלו קבצים שתוכנת DGפוטו ארט קוראת אותם, משתמשת בהם לרקעים ולאלמנטים. יש לי מלאי עצום של אלמנטים שאני רוצה לשלב אותם בתוכנה הזאת, אך צריכה להמיר קודם לסיומת הזאת.

אני משערת שארבעת הMGF שמצויין בצילום המסך שלך, רלוונטיים איכשהו.

(אגב, מאיפה צילום המסך הזה? שאלתי את עצמי, ולא היה לי למי עוד להפנות את השאלה הזאת: איפה יש - אם יש - רשימה של סיומות רלונטיות של קבצים גרפיים?)

• הוסף לסימניות
תכל'ס, עוד לא קבלתי תשובה.

ומתוך הרשימה של הסיומות (הצילומסך) - נראות לי רלוונטיות שתי האופציות הראשונות. באיזו תוכנה אפשר לייצר אותן?

• הוסף לסימניות
נקי כפיים- איך משתמשים בתוכנה הזו, היא ממירה קבצים,חוץ ממתן אנפורמציה?

גם אני מנסה כבר הרבה זמן לשמור סיומת זו בשביל הdg
ניסיתי ליבא png - בחלון למטה התוכנה מראה את זה בלי רקע, אבל כאשר מייבאים את זה
על הדף הוא מופיע עם רקע.

• הוסף לסימניות
ריקי, האם יש לך את הגרסה המלאה של הדי-ג'י? (זאת, שאמורים לשלם עליה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה