דרוש מידע מי מכיר מכשיר הקלטה איכותי? יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• עזרה - דרוש עזרה או הוראות הפעלה למקליט sony icd-ux560 _ פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים.html
    5.7 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
קניתי ואני מסתבך עם זה
אולי במקרה אתה יודע היכן אפש' למצוא לזה הוראות בעברית
@ברוך ר
אולי גם זה איכשהו יעזור לך (נראה לי זה תרגום גוגל שפעם מישהו נתן לי)(אגב, גם אני לא מכיר את כל כל הפונקציות, רק מה שאני צריך, אני יודע)

קבצים מצורפים

• ICD-UX560 _ ICD-UX560F _ ICD-UX565F _ Help Guide _ Selecting the audio input type and the sen...html
    KB 111.1 · צפיות: 16
  • ICD-UX560 _ ICD-UX560F _ ICD-UX565F _ עזרה _ בחירת רמת הרגישות של המיקרופונים המובנים (רגישות...html
    KB 105.8 · צפיות: 19
  • ICD-UX560 _ ICD-UX560F _ ICD-UX565F _ עזרה _ הגדרת פרק הזמן שקודם מקליט ה- IC יכבה באופן אוטו...html
    KB 97.9 · צפיות: 16
  • ICD-UX560 _ ICD-UX560F _ ICD-UX565F _ עזרה _ טיפים להקלטות טובות יותר.html
    KB 88.3 · צפיות: 14
  • ICD-UX560 _ ICD-UX560F _ ICD-UX565F _ עזרה _ צמצום הרעש במהלך ההקלטה (מסנן הקלטה).html
    KB 102.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי גם זה איכשהו יעזור לך (נראה לי זה תרגום גוגל שפעם מישהו נתן לי)(אגב, גם אני לא מכיר את כל כל הפונקציות, רק מה שאני צריך, אני יודע)
תודה רבה רבה
לא נפתח לי כל הקבצים בסינון לא מבין למה
אני מסתבך עם הבסיס

• הוסף לסימניות
איזה בסיס ? אולי אוכל לעזור לך מנסיוני
מודה לך עד בלי די
1. מדליק את המכשיר בהזזה מצד שמאל
2. איך אני בוחר מצב הקלטה למשל מצב הרצאה שציינת? מצב פגישה ?
3. איך אני שומר את ההקלטה ?
4. איך אני מוצא את ההקלטה ?

• הוסף לסימניות
2. איך אני בוחר מצב הקלטה למשל מצב הרצאה שציינת? מצב פגישה ?
1. נכנס לתפריט הקלטה (racord) ע"י לחיצה על המקש באמצע העיגול
2. נכנס ל option כפתור קטן עגול בשורה למטה הכי ימני
נפתח תפריט
3. יורד ע"י החץ שמורה כלפי מטה בעיגול לאופציה הרביעית מלמעלה (scene select)
4. מדפדף עם החיצים בין האופציות. - פה לא ממש חובה לדעת אנגלית כי יש ציור ברור.
3. איך אני שומר את ההקלטה ?
הקלטה מתחילים ע"י העיגול מימין למעלה עם נקודה אדומה באמצע, ועצירת ההקלטה ושמירתה ע"י העיגול השמאלי שלידו עם ריבוע לבן במרכזו.
אגב, ניתן גם לעשות השהיית ההקלטה ע"י לחיצה על העיגול עם הנקודה האדומה. זה שימושי כשלמשל אתה רוצה לתת תקציר על הקלטה לפני בזמן מוקדם ושזה יהיה באותה הקלטה ולא בהקלטה נפרדת, אבל שלא ישמעו את כל הדיבורים של האנשים שמדברים בזמן ההמתנה לפני שהרב/המרצה מתחיל לדבר, ולהפעיל את ההקלטה מיד שהרב מתחיל לדבר
4. איך אני מוצא את ההקלטה ?
בדרך כלל הכי פשוט למצוא אותה בתיקיות
אתה נכנס למסך הראשי עם התמונות (מגיעים אליו ע"י לחיצה ארוכה בכפתור השמאלי ביותר למטה - BACK - HOME
מדפדף ע"י החיצים שמאלה או ימינה עד שאתה מגיע לצורת שדומה לדף עם קיפול בפינה - מה שנקרא אוזניים- אתה נכנס לשם ע"י המקש האמצעי, נפתחות לך כמה אפשרויות:
1. Latest Recording
ביאור: "הקלטה אחרונה" או "הקלטה האחרונה" מתייחסת להקלטת אודיו או וידאו שנעשתה לאחרונה. זה יכול להיות הקלטת שיר, שיחה, או כל אירוע אחר שהוקלט.
2. search by rec date
ביאור: (חיפוש לפי תאריך הקלטה) מתייחס לאפשרות לחפש קבצים או רשומות המאוחסנות במערכת, תוך שימוש בתאריך בו הם הוקלטו או נוצרו לראשונה. זה שימושי במיוחד כאשר מחפשים מידע ספציפי שנשמר בזמן מסוים.
3. search by rec scen
ביאור:
חיפוש קבצים או תוכן במדיום האחסון. המערכת יכולה לחפש קבצים לפי קריטריונים אחרים (הרצאה, פגישה, הערות קוליות, ראיון, מוזיקה רכה)
במילים ברורות יותר - זה מציג הקלטות לפי המצב הקלטה שהגדרת
4. לפי תיקיות (folders)
ופה אם לא הכנסת כרטיס זיכרון, יהיה לך רק אופציה אחת ובתוך האופציה הזו יהיה לך הרבה סוגי תיקיות עם כל מיני שמות באנגלית. אבל אתה תתייחס רק לתיקיות האלו (כך אני חושב וכך זה מסתבר)
folder1
folder2
folder3

שבאחת מהם תהיה ההקלטה שלך (אלא אם כן שינית תיקיה, מה שלא מסתבר אם אתה לא מתמצא בנגן)
-----
אגב בזכותך גילית משהו חדש שאני משתמש עם המקליט הזה ולא חשבתי אף פעם שקיימת אופציה כזו

מגיעים אליו ע"י לחיצה ארוכה בכפתור השמאלי ביותר למטה - BACK - HOME
תמיד כדי להגיע לתפריט הראשי - לחצתי כמה פעמים על הלחצן הזה. אבל מסתבר ש
כדי להגיע לתפריט הראשי לוחצים לחיצה ארוכה
כדי להגיע לתפריט קודם לוחצים לחיצה אחת

חלק מזה נעזרתי ע"י הבינה המלאכותית והרבה מהם זה פשוט ידע משימוש
אם אתה צריך עוד הסבר - תעדכן

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1. נכנס לתפריט הקלטה (racord) ע"י לחיצה על המקש באמצע העיגול
2. נכנס ל option כפתור קטן עגול בשורה למטה הכי ימני
נפתח תפריט
3. יורד ע"י החץ שמורה כלפי מטה בעיגול לאופציה הרביעית מלמעלה (scene select)
4. מדפדף עם החיצים בין האופציות. - פה לא ממש חובה לדעת אנגלית כי יש ציור ברור.

הקלטה מתחילים ע"י העיגול מימין למעלה עם נקודה אדומה באמצע, ועצירת ההקלטה ושמירתה ע"י העיגול השמאלי שלידו עם ריבוע לבן במרכזו.
אגב, ניתן גם לעשות השהיית ההקלטה ע"י לחיצה על העיגול עם הנקודה האדומה. זה שימושי כשלמשל אתה רוצה לתת תקציר על הקלטה לפני בזמן מוקדם ושזה יהיה באותה הקלטה ולא בהקלטה נפרדת, אבל שלא ישמעו את כל הדיבורים של האנשים שמדברים בזמן ההמתנה לפני שהרב/המרצה מתחיל לדבר, ולהפעיל את ההקלטה מיד שהרב מתחיל לדבר

בדרך כלל הכי פשוט למצוא אותה בתיקיות
אתה נכנס למסך הראשי עם התמונות (מגיעים אליו ע"י לחיצה ארוכה בכפתור השמאלי ביותר למטה - BACK - HOME
מדפדף ע"י החיצים שמאלה או ימינה עד שאתה מגיע לצורת שדומה לדף עם קיפול בפינה - מה שנקרא אוזניים- אתה נכנס לשם ע"י המקש האמצעי, נפתחות לך כמה אפשרויות:
1. Latest Recording
ביאור: "הקלטה אחרונה" או "הקלטה האחרונה" מתייחסת להקלטת אודיו או וידאו שנעשתה לאחרונה. זה יכול להיות הקלטת שיר, שיחה, או כל אירוע אחר שהוקלט.
2. search by rec date
ביאור: (חיפוש לפי תאריך הקלטה) מתייחס לאפשרות לחפש קבצים או רשומות המאוחסנות במערכת, תוך שימוש בתאריך בו הם הוקלטו או נוצרו לראשונה. זה שימושי במיוחד כאשר מחפשים מידע ספציפי שנשמר בזמן מסוים.
3. search by rec scen
ביאור:
חיפוש קבצים או תוכן במדיום האחסון. המערכת יכולה לחפש קבצים לפי קריטריונים אחרים (הרצאה, פגישה, הערות קוליות, ראיון, מוזיקה רכה)
במילים ברורות יותר - זה מציג הקלטות לפי המצב הקלטה שהגדרת
4. לפי תיקיות (folders)
ופה אם לא הכנסת כרטיס זיכרון, יהיה לך רק אופציה אחת ובתוך האופציה הזו יהיה לך הרבה סוגי תיקיות עם כל מיני שמות באנגלית. אבל אתה תתייחס רק לתיקיות האלו (כך אני חושב וכך זה מסתבר)
folder1
folder2
folder3

שבאחת מהם תהיה ההקלטה שלך (אלא אם כן שינית תיקיה, מה שלא מסתבר אם אתה לא מתמצא בנגן)
-----
אגב בזכותך גילית משהו חדש שאני משתמש עם המקליט הזה ולא חשבתי אף פעם שקיימת אופציה כזו

תמיד כדי להגיע לתפריט הראשי - לחצתי כמה פעמים על הלחצן הזה. אבל מסתבר ש
כדי להגיע לתפריט הראשי לוחצים לחיצה ארוכה
כדי להגיע לתפריט קודם לוחצים לחיצה אחת

חלק מזה נעזרתי ע"י הבינה המלאכותית והרבה מהם זה פשוט ידע משימוש
אם אתה צריך עוד הסבר - תעדכן
אני ינסה בעזרת ה' בערב
מודה לך מאוד מאוד על ההשקעה וכו'
ונאמן הוא בעל מלאכתך לשלם שכרך משלם כגמולך הטוב

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 50069434M (1).pdf
    KB 868.7 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה