מי מכיר מרפאת שיניים זולה בי-ם

• הוסף לסימניות
וכמובן גם טובה..

• הוסף לסימניות
אני. 5821889 לא זוכרת את השם המדויק. אזור שמואל הנביא- סדיגורא ויש להם עוד סניף. מרפאה מעולה וזולה.

• הוסף לסימניות
יש רופא מאוד זול ומומחה גם בדברים מסובכים כמו שיקום פה וכדו' קוראים לו דר' אפרים שבת הוא נמצא באזור רח' הלל סמוך ליפו מס' הטלפון שלו הוא:026258228

• הוסף לסימניות
יש גם את המרפאה שליד האוניברסיטה (או אולי זה קשור להדסה) ברח' הנביאים. הטיפולים חינם, ע"י סטודנטים בפיקוח המורה שלהם.

• הוסף לסימניות
חסדי יצחק בתחכמוני מעולים וזולים
גשר החיים 14 עזרה ומרפא שמעתי שהם מצוינים אבל לא ניסיתי הם יותר זולים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;377919:
יש גם את המרפאה שליד האוניברסיטה (או אולי זה קשור להדסה) ברח' הנביאים. הטיפולים חינם, ע"י סטודנטים בפיקוח המורה שלהם.

מכיר מישהו שניסה את זה?

• הוסף לסימניות
סליחה התבלבלתי. אני דיברתי על מרפאת עיניים, שבעצמי הייתי שם והייתי מרוצה.

לגבי מרפאת שיניים לא יודע, אבל מסתמא (האמת היא שאני די זוכר שיש) יש את אותו הדבר. כדאי לברר.

• הוסף לסימניות
אני טופלתי בהדסה עין כרם- עקירת שיני בינה
במכון לסטודנטים והייתי מאד מרוצה
והמחיר מצוין!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על המרפאה 'לובה סלום' בבר אילן.
יש שם כמה רופאים, אני מטופלת אצל ד"ר לויתן והוא מעולה!! על האחרים שם אני לא יודעת.
את מזמינה ויכולה לבקש איזה רופא שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;378863:
אני טופלתי בהדסה עין כרם- עקירת שיני בינה
במכון לסטודנטים והייתי מאד מרוצה
והמחיר מצוין!

בסביבות כמה עלו לך שם העקירות? (כי כך מחיר עקירת שיני בינה מאד יקר.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה