דרוש מידע מי מכיר משפחה חרדית עם ילד מאושפז שצריכים מתנדבת שתהיה איתו בבי"ח?

• הוסף לסימניות
רפאל אכן השתחרר אבל יש שם באלין עוד אחת שלפחות אני יודעת שזה הצלה להורים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתנדבות בשביל להיות עם אחותי שנמצאת
בשיקום נשמתי בשיבא נא לכתוב שמות וטלפונים
ואני יפנה אוותכם למי שאחראית על המשמרות תודה רבה מראש ותכנה למצוות
שיהיה רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל אמן
כפי שנכתב לעיל כדאי שתצרו קשר עם "עזר מציון".
מניסיון אישי.אנחנו נעזרנו בהם בזמנו ששהינו עם הילדה כ-24/7 במשך חמישה חודשים רצופים בט.נ פגים ופגיה בביהח בירושלים.
המתנדבות הגיעו עם תיאום מלא והדרכה.זה ממש חסד בל יתואר. ורווח והצלה כפשוטו עבור החולה ועבור בני משפחתו.מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
את רוצה להתנדב?
הצטרפתי לפני תקופה לצ'אט מתנדבות ויצאתי כמה פעמים אבל לפעמים אני יכולה והם לא צריכים,
או צריכים מחוץ לירושלים ובאמת שאין לי זמן לנסיעות...
את יכולה לקשר אותי לצ'אט שדיברת עליו? או אולי זו אותה קבוצה שאני נמצאת בה כבר?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם צריך התנדבות בבית חולים שערי צדק???

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול ישן,
מחפשים מתנדבים באלין
מי שיכול להפנות אותי אשמח

• הוסף לסימניות
מחפשת למחר מתנדבת מ4 עד 6 באלין בירושלים לילד ממשפחה חילונית שמתחזקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה