מי מכיר נגן עם עריכת רשימת השמעה?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר נגן mp3/4 עם אפשרות של עריכת רשימת השמעה בתוך הנגן?
כלומר, שאפשר להוריד כמות של שירים מהמחשב, ואח"כ לסדר לי תיקיה/רשימה של חלק מהשירים בתוך הנגן עצמו.

תודה מראש..

• הוסף לסימניות
ואוו כל נגן נראה לי שאת מכירה
בווינדוס נראה לי שהכי מומלץ זה ווינאמפ למרות שהפסיקו את הפיתוח שלו יש תוכנה שמיימרת להמשיך את הפיתוח שלו רק שהיא בשם אחר שאני לא זוכר

• הוסף לסימניות
אולי לא הסברתי את עצמי טוב, אני מתכוונת לנגן נייד, שיהיה אפשרות לערוך את הרשימות השמעה ללא צורך להיעזר במחשב.

• הוסף לסימניות
כן כנראה צנזרתי 2/3 מילים ממה שכתבת עדיין כמעט כל נגן מאפשר את הדבר הזה
מהסוג הזול סאנסה קליפ אנ חושב הכי טוב (אני לא אוהב אותו יש לו נטיה לג'ברש את המילים של השיר)
מהסוג הטוב והיקר יותר i-audio אני חושב כל הגרסאות שיש (יש לי סמפטיה אליו כי הוא מציג עברית כמו שצריך ויש לו אפשרות לשים סימניה לשירים)

• הוסף לסימניות
בנגנים רגילים של סאנסה יש אפשרות בתוך הנגן לקחת שיר מכל תיקיה ולשים אותם בתיקיה/רשימה נפרדת???

• הוסף לסימניות
בסנסה אקספרס שהיה לי זה אפשרי אני לא יודע אם הוא נותן לעשות יותר מרשימה אחת
סנסה קליפ הוא יתר מתקדם אני חושב שהם לא הוציאו את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה