מי מכיר עגלת תאומים של בייבי ג'וגר

• הוסף לסימניות
הגלגלים של המיקרו הם קטנים, בעצם, כמו כל עגלה רגילה.
אז מה הרווחת מהמיקרו?
הרי אחד היתרונות הגדולים של הבייבי ג'וגר, הוא הגלגלים הטובים, אפילו המיני, שאין לה גלגלי אוויר,
יש לה את גלגלי PU, שהם מעט יותר גדולים, אבל הנסיעה איתה היא פשוט כיפית.

• הוסף לסימניות
איך מונעים החלקת התינוק (תינוק בן חודשיים) מהעגלה?

• הוסף לסימניות
כמו"כ היכן ניתן לרכוש מוצרים נלווים, כגון פגוש קדמי ותיק לעגלה?

• הוסף לסימניות
נעמי, אם עדיין לא קנית טיולון, ממליצה בחום על סייבקס.
אמנם יש לי אותה רק שבועיים, אבל אני מרוצה מאד מאד!
שמעתי עליה המלצות חמות, ואני גם נהנית ממנה בינתיים, מקווה שגם הלאה.
נוסעת מצוין, קלה, עולה נהדר במדרגות!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;582076:
נעמי, אם עדיין לא קנית טיולון, ממליצה בחום על סייבקס.
אמנם יש לי אותה רק שבועיים, אבל אני מרוצה מאד מאד!
שמעתי עליה המלצות חמות, ואני גם נהנית ממנה בינתיים, מקווה שגם הלאה.
נוסעת מצוין, קלה, עולה נהדר במדרגות!
בהצלחה!
אפשר לשאול איזה דגם קנית?
אני מחפשת את הדגם היותר יקר עם הידית שעולה.. (בשביל הגובה אני חייבת את זה)
בייבי סטאר הפסיקו למכור את הדגם הזה ואני לא יודעת איפה אני יכולה למצוא אותו.
תודה רבה.
אגב לתינוק בן כמה קנית את זה?

• הוסף לסימניות
אחותי קנתה גם עגלה של סייבקס והיא מאוד מרוצה. המליצו לה על העגלה בהרבה חנויות. היא קנתה בחסדי שמואל בי-ם.

• הוסף לסימניות
בדיוק אני נתקלתי במישהי שהביאה עגלה במצב מזעזע של סיבקס
היא התלוננה באחת החנויות המפורסמות בבני ברק ובדיוק הייתי שם
הגלגלים נשברו והגגון התעקם וזו היתה עגלה די חדשה (עדיין באחריות)
נכון שהאשה לא היתה נראית סטרילית ושמרנית אבל הם היו עצבניים מאד וטענו שכל הזמן שולחים לתיקון וזה לא עוזר
בקיצור... קצת נבהלתי.... זה עגלה לא זולה בין 700 ל1300 תלוי בדגם ולהשקיע על משהו שלא שמעתי נסיון של שנים... קצת מפחיד לפג ולמקלארן יש מוניטין של הרבה מאד שנים בייבי ג'וגר יש לה מוניטין בזכות כמות העגלות שמכרה ב-5 שנים האחרונות (אולי יותר) בגלל שאני ב'עסק' הזה אני פשוט רואה בכל חור את העגלות האלה... סיבקס הרבה פחות... והאמת גם "איה בייבי" אבל הגגון שלה נהרס מהר והעגלה נראית סמרטוט בקלות...

• הוסף לסימניות
נכון שהאשה לא היתה נראית סטרילית ושמרנית אבל הם היו עצבניים מאד וטענו שכל הזמן שולחים לתיקון וזה לא עוזר
בקיצור... קצת נבהלתי.... זה עגלה לא זולה בין 700 ל1300 תלוי בדגם ולהשקיע על משהו שלא שמעתי נסיון של שנים... קצת מפחיד לפג ולמקלארן יש מוניטין של הרבה מאד שנים בייבי ג'וגר יש לה מוניטין בזכות כמות העגלות שמכרה ב-5 שנים האחרונות (אולי יותר) בגלל שאני ב'עסק' הזה אני פשוט רואה בכל חור את העגלות האלה... סיבקס הרבה פחות... והאמת גם "איה בייבי" אבל הגגון שלה נהרס מהר והעגלה נראית סמרטוט בקלות...

• הוסף לסימניות
בעל חנות כאן בביתר אמר לי שהוא מאוד ממליץ על סייבקס והיה לו אפס תיקונים. הוא מאוד אמין, כל עגלה יכולה לההרס אם לא שומרים עליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתילדה10;582348:
בעל חנות כאן בביתר אמר לי שהוא מאוד ממליץ על סייבקס והיה לו אפס תיקונים. הוא מאוד אמין, כל עגלה יכולה לההרס אם לא שומרים עליה.

אני ממזמן הפסקתי להאמין לבעלי חנויות...
המדד שלי זה האמהות שמשתמשות יום יום
נכון שכל עגלה יכולה לההרס וזה באמת היה נשמע משהו קיצוני ביותר אבל אם לעגלה טובה צריך להיות לפחות בתקופה הראשונה חוסן גם כלפי ילדים אגרסיבים (אין לי מושג מה היה לגברת אבל המקסימום שאני יכולה לתאר עליה זה זה לא נשמע לי שזו עגלת קניות כי יש לה רכב) אני בטוחה מאד שלמקלרן לא היה ככה מתפרק גלגל אחרי כחצי שנה גם אם...

ואני חייבת לציין שהיא אמרה לי אל תתיחסי כולם מרוצים מנה רק אני נדפקתי רק שלא ידעתי אם להאמין או לא... יכול להיות שהיא אמרה לי כי היינו עוד בחנות כדי שהמוכר לא יעיף אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;582346:

מעניין.. טוב לשמוע!
אגב אני גרה באזור שכולן הולכות עם הסייבק ונראה שטוב להן איתה.
וגם גיסתי ממש מרוצה אבל יש לה אותה רק ארבעה חודשים...

• הוסף לסימניות
במשפחתון של הבן שלי יש 2 ילדים עם עגלות של סייבקס ששניהם יותר חדשות מהעגלה שלי-מלקארן.
אחת עדיין נראית נורמאלית יחסית והשניה נראית סמרטוט.(מזכיר לי מאוד את האיה בייבי) והן שניהן בשימוש כמה חודשים בודדים והילדים קטנים מתחת גיל שנה. ושלי כבר כמעט שנה ונראית כמו חדשה.
אגב, הצעה לבעלי המקלארן עם הידיות כסף - למרוח עליהן לק שקוף וזה שומר על הציפוי שלא ירד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;582325:
אפשר לשאול איזה דגם קנית?
אני מחפשת את הדגם היותר יקר עם הידית שעולה.. (בשביל הגובה אני חייבת את זה)
בייבי סטאר הפסיקו למכור את הדגם הזה ואני לא יודעת איפה אני יכולה למצוא אותו.
תודה רבה.
אגב לתינוק בן כמה קנית את זה?
אין לי מושג איך נקרא הדגם, זה טיולון רגיל. עלה לי 650 ש"ח ב"רהיטי אור" ברח' שטראוס בירושלים. (אגב, מליצה מאד על החנות. המחירים שלו זולים לפחות במאה שקלים מכל חנות אחרת)
קנית לתינוקת בת שנה, והעגלה ממש קלה...
הידית לא עולה, אבל גם לי בתור גבוהה היא מספיקה.
מה ששכנע אותי לקנות את הסייבקס, זה המוצא שלה- מגרמניה, (לעומת איה ביבי- ישראל, ומקלרן- סין....) וחוץ מזה שהשלד שלה הוא מקשה אחת ואין בו כמעט חיבורים בברגים. לדעתי זה מראה על חוזק...

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק אם אין לסייבקס שתי פסי ייצור, אחד מהם בסין.
אני נפלתי עם עגלת סילבר קרוס בגלל הסיבה הזו.
סילבר קרוס היא חברה אנגלית איכותית, רק מה שלא ידעתי, שיש להם פס ייצור בסין, והוא דפוק לחלוטין.
אני שומרת על העגלה היטב (ביום כבר אין לי למה...) מכבסת, לא נותנת לשחק וכו', ובכל אופן היא נראתה זבל אחרי כמה חודשי שמוש לתינוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה