דרוש מתכון מי מכיר עוגה לט"ו בשבט המורכבת מטורט ג'לי ופירות (קיווי ועוד)

• פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה לי פעם מתכון מעולה לעוגה המורכבת מעוגת טורט ואז פירות וגלי
הפירות היו בערך קייוי רפרסקים משמורים ועוד
אולי מישהו מכיר משהו כזה נעלם לי המתכון הזה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לטרייפל?
שכבה של עוגה
שכבה של פרי
שכבה של ג'לי
כל זה כפול 3?

• הוסף לסימניות
למטה 200 גר' פרורי בסקויטים עם 100 גר' מרגרינה(חמאה) מומסת- לערבב ולהדק על תחתית התבנית
מעל לערבב בבלנדר כ-4 דק':
4 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1/2 א.אפיה
קופסת שימורי אננס מסונן(בלי המים)
לאפות עד שמזהיב בקצוות
אחרי האפיה לסדר פירות מעל ואח"כ להכין ג'לי (שקוף) לפי הוראות הכנה וליצוק מעל בזהירות.
לא להזיז עד שהג'לי מתקרש
(מתאים לתבנית מלבנית בינונית או עגולה גדולה)

• הוסף לסימניות
להכין טורט בהירה פשוטה
מעל זה פרוסות אפרסקים משימורים
מעל ליצוק ג'לי אדום או צהוב.

• הוסף לסימניות
אני מכירה את זה במתכון רולדה לבסיס טורט, מורחים מעל קצפת, מעל הקצפת מחלקים ל4 וממלאים בפירות מצבעים שונים ומעל ג'לי שקוף. יוצא יפהפה, וכמובן טעים. . .!

• הוסף לסימניות
עוגה טורט עגולה
4 בייצים
1/2 כוס סוכר
1 כף שמן
1 כוס קמח
מקציפים ביצים, מוסיפים סוכר ושאר החומרים ובוחשים לתערובת אחידה.
אופים בתבנית עגולה ח"פ. (העוגה יוצאת נמוכה).
מניחים מעל העוגה פרוסות אפרסק משימורים – בצורה יפה, ויוצקים ג'לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה