דרוש מידע מי מכיר עו"ד רוטנברג מירושלים, שמטפל בסוגיית 'קרית צאנז'. דחוף לי מאוד.

• הוסף לסימניות
סוגיית 'קרית צאנז'

מה זה?

• הוסף לסימניות
מי שלא מכיר לא יוכל לעזור.
'קרית צאנז' בירושלים. - לא קשור למוסדות צאנז וקהילתה.

• הוסף לסימניות
קרית צאנז בירושלים - דירות ללא טאבו. כך מכרו אותן כשבנו את הקריה לפני 50 שנה. זו היתה שכונת ספר ממש על הגבול הירדני ומסיבות שונות כך היה. לאחרונה בעלי דירות מסדרים לעצמם בעלות חוקית על הנכס שלהם והעו"ד הנ"ל הוא זה שטיפל (לא יודעת אם עדיין) בנושא מול העמותה והעיריה.

• הוסף לסימניות
קרית צאנז בירושלים - דירות ללא טאבו. כך מכרו אותן כשבנו את הקריה לפני 50 שנה. זו היתה שכונת ספר ממש על הגבול הירדני ומסיבות שונות כך היה. לאחרונה בעלי דירות מסדרים לעצמם בעלות חוקית על הנכס שלהם והעו"ד הנ"ל הוא זה שטיפל (לא יודעת אם עדיין) בנושא מול העמותה והעיריה.
אני לא מצליח לאתר אותו למרות שאני יודע שהוא עדיין מטפל בתיק.
מי יכול להושיעני?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לאתר אותו למרות שאני יודע שהוא עדיין מטפל בתיק.
מי יכול להושיעני?
לא מכיר ולא יודע, אבל חיפוש בגוגל על הצירוף "עו"ד רוטנברג+קרית צאנז" מוביל ככל הנראה לשם הבא:
רוטנברג יחזקאל (עו"ד ונוטריון)
פרטי העסק
02-5617411
02-5617411 | הצג מספרים נוספים

רד"ק 24 ירושלים

• הוסף לסימניות
את פרטי ההתקשרות יש לי אך אין קול ואין עונה.
פשוט אין מענה טלפוני. הפקס לא עובד. אין כתובת אימייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה