מי מכיר -פזילה אצל תינוקות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיון אישי על איזה רופא אתם ממליצים?
תודה!

• הוסף לסימניות
ורדה לנדאו. אורטופטיסטית מקצועית ממדרגה ראשונה, מומחית לפזילה. כל הרופאים שולחים אליה. מקבלת בב''ב מטעם מכבי בר''ח השומר. קליניקה בת''א.
מנתח מהשלושה הטובים בארץ (מפי הרב פירר) ד''ר/פרופ' שפירר קליניקה: זבוטינסקי 100 ר''ג. בעלה של ד''ר שפירר רופאת השיניים הנודעת. אנושי מאד. תפקיד בכיר ביותר בתל השומר. ו--- שומר מצוות, כיפה שחורה!
ניתוח פזילה הינו ניתוח לייזר קל מאד. כ3/4 שעה הניתוח. מעקב עוד חצי יום בביה''ח. משתחררים עוד באותו יום.
לתינוק הנראה כפוזל, רצוי לבצע בדיקת פזילה מיד כאשר מזהים זאת. אך לא מנתחים לפני גיל שנה. לפעמים טיפול בפלסטרים על העין עוזר כמובן עפ''י הוראת האורטופטריסט אך חבל להתעקש ולהמנע מניתוח במקרה הצורך. הניתוח קל מאד ובסיעתא דשמיא לא נותר כל סימן.
בהצלחה ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על פרופ' שפירר, הומלץ לנו ע"י הרב רגובי.
מאד מקצועי, מאד אנושי.

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?
אם ירושלים מעניין אותך יש לי נסיון עם משהו אחפש את שמו

• הוסף לסימניות
מעניין אותי ירושלים אם זה מישהו טוב.

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת בירושלים, יש שתי רופאות מעולות מאד: ד"ר ישראלה הירש. ד"ר עליזה רון. שתיהן מעולות מאד ולדעתי לכי לפי מי שמקבלת מהקופ"ח שלך.

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת מאוד

הייתי כבר אצל ד"ר נויפלד בי-ם, והוא הפנה אותי להתייעצות בביה"ח שישקלו אפשרות של ניתוח,
אבל אני רוצה להשמוע חוות דעת של מישהו נוסף (שכן לביה"ח יש ענין לעשות את הניתוח.)
אמנם במאוחדת יש את הירש אבל שמעתי על ד"ר הירש שבפזילה היא לא כ"כ מומחית,
ולכן אני לא יודעת אם ללכת על ההכי טוב (והכי יקר...) שזה שפירר כמו ששמעתי, (אגב מישהו יודע כמה הוא לוקח על ביקור?) או להתפשר על עליזה רון... או ענתבי...:confused:

• הוסף לסימניות
כמדומני שפרופ' שפירר לוקח לביקור באזור ה-800 ש"ח (אפשר לברר טלפונית).
אם יש לך מאוחדת עדיף תוכלי לקבל את רוב הסכום בחזרה.

• הוסף לסימניות
שפירר לוקח כ-800 ש"ח לביקור הראשון ואח"כ 650 ש"ח לביקורים הבאים
למבוטחים במאוחדת (שיא) ישנו החזר של כ80% עד תקרה של 553 ש"ח
הרופא הנ"ל מומלץ מאוד !!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה