מי מכיר פרטים אודות הבנין ברחוב פדרמן בק. הרצוג

• הוסף לסימניות
הציעו למכירה דירה בבנין ללא טאבו שנבנה בזמנו ע"י קבלן שביצע חריגות כמפורסם. נמסר לי כעת שבקרוב עובדים על טאבו לבנין. הייתי שמח אם יש למישהו פרטים בענין או יודע מה קורה שם. זה חשוב לי בדחיפות. אפשר גם בפרטי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא יודעת הרבה פרטים מלבד העובדה שלפני שמונה שנים כשהתעניינתי אמרו שתוך חודשים ספורים יהיה טאבו!הייתי לוקחת אמירה זו בעירבון מוגבל

• הוסף לסימניות
אם קשור לביאליסטוצקי- לא לגת!

• הוסף לסימניות
ש-נ-י-ם של הבטחות, ה' ישמור אל תאמינו להם!!!
אל תפלו בפח, אין טאבו ולא יהיה לעולמים!!!!!!
כל מי שאומר לכם שיהיה טאבו לבניין, וכמובן אוטוטו הוא דובר שקר!

אני זוכר לפני בערך שנתיים מחירי הדירות שם עמדו על משהו כמו 900,000 ש"ח, וכיום הם עומדות על 650,000...
תארו לעצמם דירה בתוך קרית הרצוג החרדית, 100 מ"ר בשש מאות חמישים אלף ש"ח???? זה פחות מחצי למחיר של דירה באותם פרמטרים ועם טאבו מסודר..
נו באמת, אם הטאבו אוטוטו מסודר, אז מה זה המחיר הזה?

סילחו לי על הבוטות,
אבל אל תתנו להם להפיל אתכם בפח, ממש בגדר "לא תעמוד על דם רעך"...

בהצלחה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
אני גרה בקרית הרצוג ואני לא ממליצה לך להתעסק עם הרחוב הזה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;1061266:
אם קשור לביאליסטוצקי- לא לגת!

זה לא קשור, זה פשוט הוא...

לא אני הקפצתי :D

• הוסף לסימניות
הציעו למכירה דירה בבנין ללא טאבו
דירה בלי טאבו = לא נוגעים ולא קונים לא משנה באיזה איזור בארץ ובאיזה מחיר!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה