מידע שימושי מי מכיר צורף שמקבל הזמנות פרטיות ויוצר כלי כסף לפי דרישה אישית?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בחנוכייה בצורה מסוימת מאוד,
פרויקט גדול למדי.
מישהו מכיר צורף איכותי שיוצר חנוכייה לפי הזמנה מסוימת?
אני רוצה שיחקה לי חנוכייה על פי תמונה.
מי מכיר? מי יודע?

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו שמייצר כלי כסף בהזמנה אישית
אפשר לשלוח לי הודעה ואני אענה באישי

• הוסף לסימניות
יש מישהו מעולה במרכז ספיר בירושלים
מקבל בקומה התחתונה
הבעיה שאני לא זוכרת את שמו
אולי מישהו פה יכיר

• הוסף לסימניות
לפעמים הארוך הוא הקצר,
הצורפים בכפר דניאל
חדד בבני ברק
בטוח יכולים לעשות

בבני ברק יש חנות שהיה להם מפעל גדול ויכול להיות שהם עדיין מיצרים
זה בר' עקיבא בעליה כמעט מול קונדיטוריה כץ חנות לא גדולה

• הוסף לסימניות
מי עוד מכיר?
בירושלים חנות כלי כסף שטוב ותיקים ומעולים מאד (רח' יפו כמעט פינת שטראוס)
עושים הזמנה אישית מזמינים שם מכלי כסף קטנים ועד למוצרי ענק לאדמורים וכד'. מומלץ!סגנון מיוחד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתה מחפש גם בקרית ספר, יש צורף בשם פרץ ברח' נתיבות המשפט. ובברכפלד יש צורף בשם 'כספיקס'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה