מי מכיר? צריכה חוות דעת דחופה

• הוסף לסימניות
מצלמת ניקון קולפיקס B700.
מישהו מכיר ויכול לתת לי חוות דעת על איכות הצילום וההסרטה במצלמה?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
המפרט יכול לעזור.
שימי לב שמדובר בחיישן 1/2.3. זה החסרון.
מצד שני יש לך וידיאו ברזלוציה גבוהה. ומסך עם רזולוציה טובה. זום ענק.

• הוסף לסימניות
חיישן כזה בעצם מאפיל על הפיקסלים המרובים? איך זה בא לידי ביטוי בצילום תמונה או בהסרטה?
מי יוכל להמליץ לי על מצלמה טובה ואיכותית דמוי slr עד 1800 ש"ח?

• הוסף לסימניות
אני רואה שרוב מצלמות הדמוי הם עם חיישן כזה.
היתרונות הנוספים במצלמה לא מכסים על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;2366046:
חיישן כזה בעצם מאפיל על הפיקסלים המרובים? איך זה בא לידי ביטוי בצילום תמונה או בהסרטה?
מי יוכל להמליץ לי על מצלמה טובה ואיכותית דמוי slr עד 1800 ש"ח?

מאפיל? כן. באור שמש לא תראי גרעון.
נראה לי שבעיקר בסטילס. לא סגור על זה.
המלצה למצלמה: אם לא חשוב על זום ענק יש את הG7 X. אם כן אזhttp://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=904201 עם חיישן 1 אינטש אבל המחיר די גבוה.

נכתב ע"י etyb;2366073:
אני רואה שרוב מצלמות הדמוי הם עם חיישן כזה.
היתרונות הנוספים במצלמה לא מכסים על זה?

נכון!
לא מכסים. החיישן הוא חלק חשוב בקביעת איכות התמונה הסופית.

• הוסף לסימניות
העניין הוא שהתקציב עד 1800 ש"ח עם עדיפות לניקון.
הבנתי משיטוט בפורומים בנושא שיש קומפקטיות שגם עושות את העבודה.
לי אישית היתה ניקון s6000 שנתנה לי תוצאות מעולות,אני עברתי אישית לd7100 שמעולה מבחינתי.אך כאמור אני צריכה המלצה לחברה בסכום הנ"ל. היא מצלמת בעיר במסיבות בגנים,בתי ספר,טיולים וכו.
המון תודה!

• הוסף לסימניות
אני פחות מתמצא בניקון. אבל מאמין שתוכלי להשיג מצלמת כניסה מקצועית במחיר הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה