דרוש מידע מי מכיר? - ר.א / ת.ב / רהיט פרדי / רהיטי הארבעה?

• הוסף לסימניות
אנא עזרו לי בקניית חדר שינה,
מאד חשוב לי האיכות של הריהוט, משהו שיחזיק ויראה טוב לאורך שנים
כמעט סגרתי על ארון ומיטות של ר.א. אך לא היה להם את הצבע שרציתי (גוון מסוים של לבן)
מה האיכות של החברות האחרות ביחס לר.א.?
אשמח לכל מידע בעניין, זה ממש דחוף לי
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אנא עזרו לי בקניית חדר שינה,
מאד חשוב לי האיכות של הריהוט, משהו שיחזיק ויראה טוב לאורך שנים
כמעט סגרתי על ארון ומיטות של ר.א. אך לא היה להם את הצבע שרציתי (גוון מסוים של לבן)
מה האיכות של החברות האחרות ביחס לר.א.?
אשמח לכל מידע בעניין, זה ממש דחוף לי
תודה רבה!!
לי יש הארבעה,
סה"כ, בסדר.
יש דפיקות פה ושם - במסגרת שאמרו לי שזה יכול לקרות,
אז אולי לכן.
המראה סה"כ בסדר.

ר.א יש עליהם אשכולות רבים בפרוג.

פרדי - היו אז יחסית די חדשים בשוק ולא הצלחתי לברר עליהם.
זה היה לפני שלוש שנים בערך

ת.ב. - גם היו אשכולות - לא זוכרת למה לא לקחתי אותם.

• הוסף לסימניות
כשאנחנו ביררנו לפני כמה שנים שמענו מכמה מקומות שת.ב. ברמה פחות מה ר.א.
אז הלכנו על ר.א.
ואנחנו מאוכזבים קשות!!!
6 שנים והחדר הלך

• הוסף לסימניות
גם לנו יש רא
בהעברת דירה ממש נהרס וחטף מכות
וגם הם כבדים מאווווד
והפינות שפיציות ממש שמקבלים מהם מכה זה ממש עצוב

• הוסף לסימניות
משהו התנסה בארונות של עולם המוצרים כמה זמן מחזיקים מעמד???

• הוסף לסימניות
אין על מועלם!!
ממאה שערים...
רהיטים חזקים, נראים חדשים גם אחרי 20 שנה!!!!!!!!!!
ואם צריך מידות לא סטנדרטיות, אצלו כמעט הכל סטנדרט (גובה 2.4, 2.5, 2.6,3.00) הכל אותו מחיר....
יש גם בב''ב
אין לי מושג אם אותו בעלות
אבל בהזמנה הבאה בל''נ אצלם
הם עומדים מאחורי הסלוגן שלהם
רהיטים עם אבא עד שנות סבא

• הוסף לסימניות
אין על מועלם!!
ממאה שערים...
ואם צריך מידות לא סטנדרטיות, אצלו כמעט הכל סטנדרט (גובה 2.4, 2.5, 2.6,3.00) הכל אותו מחיר....

מה המחירים שלהם? כמו נגר פרטי??

אני גם מהמאוכזבים מר.א. - כל הפינות נדפקו ומתחילים להתקלף

• הוסף לסימניות
האמת, חשבתי שרק אנחנו מאוכזבים
אז אפילו לא פנינו אליהם.
עכשיו כשאני נחשפת לתגובות ומבינה שיש עוד הרבה שותפים לעגמת נפש, לא לא פונים לחברה / מפרסמים? סתם אנשים קונים בעיניים עצומות?
לא הוגן.

• הוסף לסימניות
אז מה מומלץ במחירים הסבירים?
מישהו התנסה? יודע???

• הוסף לסימניות
אין על מועלם!!
ממאה שערים...
מי אמר שאתה לא בן שלו אחיין שלו קרוב משפחה שלו שמעוניין לשווק אותו??...................
איך אני ידע זאת??...................................................

• הוסף לסימניות
מי אמר שאתה לא בן שלו אחיין שלו קרוב משפחה שלו שמעוניין לשווק אותו??...................
איך אני ידע זאת??...................................................
אתה לא תדע.
אבל אני לא
ותעשו סקר לקוחות מועלם.
מי לא מרוצה?
אולי זה שרוצה ריהוט חדש אחרי 15 שנה ומה לעשות שהריהוט נראה חדש ולא זורקים לפח כי רוצים חדש?
מועלם זה חברה ישנה, מוכרת, אפשר ללכת בעיניים עצומות, ההורים שלי רכשו שם לפני 35 שנה ומעלה, אתם מוזמנים להתרשם :)

• הוסף לסימניות
אתה לא תדע.
אבל אני לא
ותעשו סקר לקוחות מועלם.
מי לא מרוצה?
אולי זה שרוצה ריהוט חדש אחרי 15 שנה ומה לעשות שהריהוט נראה חדש ולא זורקים לפח כי רוצים חדש?
מועלם זה חברה ישנה, מוכרת, אפשר ללכת בעיניים עצומות, ההורים שלי רכשו שם לפני 35 שנה ומעלה, אתם מוזמנים להתרשם :)

מה הסגנון של המחירים שם?

• הוסף לסימניות
אתה לא תדע.
אבל אני לא
ותעשו סקר לקוחות מועלם.
מי לא מרוצה?
סורי בדקתי וזה נאה על פניו חנות אמינה לפי ההתרשמות הראשונית

• הוסף לסימניות
אתה לא תדע.
אבל אני לא
ותעשו סקר לקוחות מועלם.
מי לא מרוצה?
יש להם נגר שלהם?

• הוסף לסימניות
אין על מועלם!!
ממאה שערים...
הסלון והחדר שינה שלי ממועלם, קניתי אותם לפני למעלה מ20 שנה, עברתי איתם פעמים דירה, ונראים כמו חדשים.
ולא, אני לא בת דודה שלהם, ואין לי שום קשר משפחתי איתם.
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה