כללי מי מכם עבר לCS5?

• הוסף לסימניות
מתלבטת האם לעבור?

יש שינויים שווים?

האם דנו על זה כבר כאן?

• הוסף לסימניות
כאן בפורום לא זוכרת אם דובר או לא, אבל בערך מוסף 3 היו הרצאות על CS5 ונראה שממש ממש משתלם לעבור. יש שם הרבה דברים שעושים ממש חיים קלים.

• הוסף לסימניות
כמובן שהמעבר לcs5 מקל מאוד על תהליך העבודה,
אבל לשם האיזון...
כבר שמעתי ממעצבים טובים שהמליצו על התוכנות הללו את הפתגם 'מרבה נכסים מרבה דאגה' ומעדיפים להישאר עם הCS הראשון....
בפרט באינדיזיין
:)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל גרפיקאי חייב להשתדרג מתישהו ולא להתקע עם פריהנד :) ....
גרפיקה זה עולם דינאמי שמהר מאד אפשר למצוא את עצמך מאחור או לחילופין למצוא את עצמך בוכה עבור תקופה כמה זמן היית חוסכת לו היית יודעת מה אפשר להפיק מהתוכנות היותר חדשות.

אישית אני עדיין לא השתדרגתי מסי אס 3 אבל זה בתכנון.
פשוט לא מספיק לי לרכוש ולהתקין את השדרוג אלא חשוב לי לעבור הדרכה מה חדש (בד"כ יש מדריכים מה חדש) כדי לא לפספס דברים מיוחדים.

• הוסף לסימניות
השתדרגתי, וזה פשוט כיף! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;497962:
כמובן שהמעבר לcs5 מקל מאוד על תהליך העבודה,
אבל לשם האיזון...
כבר שמעתי ממעצבים טובים שהמליצו על התוכנות הללו את הפתגם 'מרבה נכסים מרבה דאגה' ומעדיפים להישאר עם הCS הראשון....
בפרט באינדיזיין
:)

למה? הם אוהבים גירסאות ביטה קורסות? זה שאדובי מכרו אותה בכסף מלא לא הפך אותה לאמינה ושימושית...

• הוסף לסימניות
לפוטושופ ממש יש את השידרוגים הכי משמעותים
לאילוסטריטור ג"כ יש שידרוגים משמעותים של שליטה על רוחב הקו באופן ידני וכלי הפרספקטיבה.
לאינדזיין יש שידרוגים של עריכת קובץ אינרקטיבי עם ווידאו וכד' אבל הבנתי שיש באגים חדשים בגרסה העברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;498133:
לפוטושופ ממש יש את השידרוגים הכי משמעותים
לאילוסטריטור ג"כ יש שידרוגים משמעותים של שליטה על רוחב הקו באופן ידני וכלי הפרספקטיבה.
לאינדזיין יש שידרוגים של עריכת קובץ אינרקטיבי עם ווידאו וכד' אבל הבנתי שיש באגים חדשים בגרסה העברית.

בגירסאות העבריות תמיד יש להם יותר באגים מאשר בגירסאות הרגילות ולא נראה לי שזה דוקא ב CS5.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה