תחפושות לפורים מי מכניס הכי הרבה אנשים להודעה אחת

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@הרב חיים הלך יחד עם @הרב דרוק ושניהם דיברו על @הרשי בקשר לכך אם הוא יכול להתאים חברותא ל- @הרשי גוטמן עד שהם הגיע לרחוב @Avshalom05 והם חשבו כ"כ הרבה עד שאמרו שלפני שנחילט נחשוב על @נקודת מחשבה אולי @יואל ויינר יכול להתאים הם נכנסו למחשב כדאי לבדוק את רשימת התלמידים וראו שיש תקלה אז הם הלכו ל- @יוסי מחשבים והחליטו שכן הוא כזה @למדן וידען שזה יכול ללכת ומקסימום יש את @בן ציון הלמ שיעזור להם כשהם דיברו איתו הם אמרו לו ש @למען דעת הם חשבו הרבה על התהליך עד שהסכימו על זה כשהם ראו שה @ישיבה קצת שבור אמרו שניהם אוי @יבנה המקדש מתי זה יגמר ואז הגיע @ישיבחור ואמר להם @ישיר אני לא מוכן ללמוד כך ו @ראש המדברים נלחץ הם החליטו לעשות חברותא נחמדה אחד יהיה @ראש קטן והשני @ראש ענק עוד חברותא אחד @ראש טוב יחד עם @ראש לשועלים בקיצור זה היה מצב!!
@תודה רבה! ו- @תודה להשם על הכל
אפשר להוסיף עוד לתכתובת זו
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נכון שמה שאתה אומר אתה יודע... אבל רק תחשוב כמה אנשים תייגת... וכולם מקבלים התראה על התיוג...

• הוסף לסימניות
אני הורדתי את ההתרעה על תיוג
אני בכל מקרה עובר על כל הפורומים שאני יכול להגיב
אם הגיע התראה אז סליחה מראש

• הוסף לסימניות
אולי תעבירו את זה לפורום כתיבה שם לא ימחקו.

• הוסף לסימניות
@פעם בשבוע @איילת מטילת ב @גבעת זאב ואוכלת שם @גבינה צהובה או גבינה @צפתית
אבל ב @יום שישי קרה מקרה מוזר: @מוישה זוכמיר המוכר ב @סופר אמר לה שנגמרו כל הגבינות כי @אריה ענק בא וזלל את כולן. @איילת.ב דקה במקרר ואכן הוא היה ריק. בלית ברירה לקחה @מלפפון @ירוק עד ש @מחלקת שכר יאשרו להזמין מוצרי חלב נוספים. בינתיים בטיול היא חשבה לעצמה: @איזה כיף ! יש כאן כל כך הרבה @פרחים . אולי אקטוף לי איזה @פרח בר או שניים להביא @מתנה ששווה משהו @מכל הלב ל @אמא טובה שלי. היא לא @אמא לשתיים וגם לא @אמא לארבעה אלא @אמא לשמונה - ממש @אמא לוחמת !!!
היא קטפה את הפרח ושמה אותו בתיק. לפתע היא ראתה באמצע ה @דרך @מכונתכתיבה ישנה. "ואו, זו יכולה להיות מתנה מגניבה ל @אבא , הוא ממש אוהב דברים כאלה".
היא הכניסה את מכונת הכתיבה לתיק והמשיכה בדרכה. @איזה יופי , חשבה, יש לי @מתנות קטנות לאבא ואמא. עכשיו צריך לחפש @משהו אחר בשביל @ציפורה @אחות של... @הדס . יש לה בת מצוה עוד מעט.

יאללה תמשיכו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה