דרוש מידע מי מעוניין בדייסון ב 3 דולר ?

• הוסף לסימניות
לפני מס’ דקות קופצת לי הודעה כי לכבוד ה14 בספטמבר נבחרתי לענות על סקר של גוגל כרום נכנסתי. עניתי. לסיום נמסר לי כי זכיתי! בשואב אבק דייסון ב3 דולר בלבד!! כעת הייתי צריך כמובן להזין פרטי אשראי לתשלום.. עצרתי.

שימו לב לא ליפול בפח אם גוגל תרצה לתת לכם דייסון או כל דבר אחר (ולמה שתרצה בעצם? :unsure:) היא לא תבקש ממכם 3 דולראו כל משהו שדומה לזה

ואם לא הייתי מספיק ברור עד עכשיו
זהירות מדובר בעוקץ.אל תזינו את פרטי כרטיס האשראי שלכם באף אתר שאינו מוכר או בכל קישור שמועבר לכם מפה ושם

!!!

• הוסף לסימניות
קרה לי גם הציע לי לקנות אייפון בדולר אחד
כמובן שאין להכניס פרטי אשראי בשום אופן!

• הוסף לסימניות
קרה לי גם
הכנסתי גם פרטי אשראי (מסגרת קטנה מאד)
וכלום לא קרה
לא דובים לא יער לא אייפון ולא גניבה

• הוסף לסימניות
יש כלל שקיים כבר כמעט 5783 שנים, "בזיעת אפך תאכל לחם"
אין כזה דבר שבן אדם מקבל חינם, כמובן שיש גם מתנות, אבל חברת גוגל לא חשודים על נתינת מתנות...
חבל על הכסף שלנו ועוד יותר חבל על הבושה והכבוד העצמי.....
וזה מצטרף לאשכול דומה של @פנינה ריימונד https://www.prog.co.il/threads/אל-ת...ע-אתכם-בצורה-מושלמת-לתת-לו-פרטי-אשראי.807989/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה