כללי מי מעוניין לכתוב מאמר / מדריך ?

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברי הפורום היקרים והחביבים ובפרט המקצוענים שבכם.

לאחרונה אני עובד על אתר מדריכים, מאמרים והורדות בתחום הגרפיקה הממוחשבת.

הקמת התשתית כבר הגיעה לסיומה וכעת נותר להתחיל למלא את האתר בתוכן שימושי ויקר ערך עבור כולנו.

אני מזמין כל אחד מכם לקחת חלק בהקמת הפרויקט ובעזרת ה' אני מתכוון לפעול ככל שיתאפשר לי לטובת העניין.
אם כן, כל מי שמעוניין לכתוב או לתרגם מאמר קצר ומחכים, או מדריך שימושי. או לחילופין, לתרום איזה עיטור ווקטורי או חבילת אייקונים משובבי לב, מתבקש להגיב כאן או בפרטי.

מיותר לציין שיינתן קרדיט מלא (+ קישור) לכל מי שתרם מזמנו.

כולי תקווה שתהיה היענות ליוזמה וכך נרוויח כולנו.

נ.ב. בימים הקרובים אפרסם את כתובת האתר.

• הוסף לסימניות
אני מנסה מזמן לכתוב מדריך על עבודה עם הPenTool, הבעיה שאני בדר"כ מתייאש באמצע.....
אנסה לכתוב באינדזיין אולי יהיה יותר קל... :)

• הוסף לסימניות
PenTool הוא כלי חשוב מאין כמוהו. וגרפיקאים רבים כל כך יודעים כל כך מעט עליו... אשמח מאוד למדריך כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;268472:
נ.ב. בימים הקרובים אפרסם את כתובת האתר.

נדמה לי שפרסמת אותו לפני מספר ימים בחוו"ד על בניית האתר, לא כן?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה לא טוב המדריכים שיש כאן באתר? כאילו להתחרות?

• הוסף לסימניות
למה שלילי?? איפה אתה רואה פה תחרות?

המדריכים כאן לא מרוכזים מתחת קטגוריות שונות, דרך ההגעה אליהן היא באמצעות מנוע חיפוש מעצבן, אין כאן הרבה מאד מדריכים שמראים שלב שלב את אופן העבודה, וגם אם כן לא בצורה מקיפה וכוללת כמו שאנשים שיירתמו לכתוב לאתר (כנראה) יעשו זאת.

• הוסף לסימניות
טוב לנו בפרוג. אנחנו לא מחפשים אתרים חדשים.
מה יוסיף האתר שלך שאין כאן?!

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת ל...קרוא מדריכים.
מה לעשות שאיני יודעת עדיין לכתוב אותם. אולי עוד נגיע לזה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני מבין קיבלת את הרעיון מהאתר החדש של פרוג? או שסתם אני טועה.
בכל אופן כבר דובר כאן על האתר החדש שנחשף בטעות בטרם עת. כמדומני ששם יהיה מקום של כבוד וסדר למדריכים המקצועיים הפזורים כאן בהמוניהם.

• הוסף לסימניות
בננה,
לא הבנתי איפה ראית שלילי?
פשוט לא הבנתי מה יהיה שם יותר טוב מפה (חוצמזה שפרוג מאושר על ידי כל החסימות למינהם) ולכן שאלתי.

גם אחרי ההסבר עדיין לא הבנתי, אבל לא חשוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בננה;269136:
למה שלילי?? איפה אתה רואה פה תחרות?

המדריכים כאן לא מרוכזים מתחת קטגוריות שונות, דרך ההגעה אליהן היא באמצעות מנוע חיפוש מעצבן, אין כאן הרבה מאד מדריכים שמראים שלב שלב את אופן העבודה, וגם אם כן לא בצורה מקיפה וכוללת כמו שאנשים שיירתמו לכתוב לאתר (כנראה) יעשו זאת.
מצטרף לבקשה להנהלה לעשות משהו בנדון. יש כאן הרבה הרבה חומר, רק צריך לרכז אותו בכפיפה אחת ובצורה מסודרת. אולי באתר החדש כמו שכתב מבקשלחם.

• הוסף לסימניות
לא שמעתי שפרוג מתכוון להקים אתר כזה... האתר שאני עובד עליו הוא יוזמה אישית שלי ומיועד לרכז בצורה נוחה ומסודרת מאמרים ומדריכים איכותיים בעברית לצד הורדות של גרפיקה ווקטורית, אייקונים, מברשות וכל מיני מטעמים...

אני עובד מזה זמן מה על איסוף של חומר, תרגום מאמרים מקצועיים מאנגלית וכתיבת מאמרים מקוריים משלי.

אשמח מאוד לכל הצעת עזרה.

• הוסף לסימניות
אתם יודעים מה... הנה הכתובת של האתר

www.josh.co.il

אני עדיין מסדר את החומר שאני רוצה להעלות ומשפר את המבנה והתכנות של האתר

• הוסף לסימניות
האתר יפה. כשקראתי את הודעת הפתיחה על הגרפיקאים המתוסכלים, הבנתי בערך את הרעיון.
שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שעייה אפשר לשאול כמה שאלות ואם אפשר התייחסות באשכול אודה לך מאוד.
  • האם אתה לא מרגיש מוזר בעצם העובדה שאתה קורא לכל גרפיקאי באתר זה לבוא לאתר שלך ?כמו"כ אתה מפרסם ע"י אתר אחר פרוג "בלי לשלם".
  • מילא היית משלם ומבקש הסכמה מהנהלת "פרוג" ניחא, אבל גם לקחת שירות, וגם לא לשלם?
  • בעניין התרומה של העיטורים - מה בעניין החוקיות, אין לך בעיה להעלות עיטורים בלתי חוקיים? זה לא שחבר מעלה עיטור אחד, אלא בקשה גורפת להביא כמה שיותר עיטורים זו בעיה...
אני מתפלא מאוד על הנהלת האתר שלא מוחקים זאת.
הרי זה כמו לבוא למסעדה ולמכור באותה מסעדה אוכל של מסעדה מתחרה.
  • למען האמת בתחילה כתבתי תגובה אחרת מכיון שרק ריפרפתי על הנושא, אך חברים העירו לי בנושא, והאירו את עיני.
לגבי ה"מדריכים" מה קורה באמת, פרוג אומנם אתם לא חייבים לי כלום, אבל למה לא לעשות פה איזה אשכול של מדריכים בסגנון אשכול זה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=15957

נ.ב. שעייה אל תקח את זה כהתקפה,אלה שאלות שקפצו לי לראש ואני מאמין שלרוב החברים..
אני אישית לא כ"כ מאמין שהייתי מעז לפתוח כזה אשכול. אבל אולי זה רק אני.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדבר הטוב ביותר זה ששעיה ינהל את הסעיף של המאמרים בתוך פרוג.

• הוסף לסימניות
אני קצת מופתע מההתייחסות הקיצונית ליוזמה שלי.

אני אישית לא רואה את זה באותה צורה בכלל. אני מכבד את הפורום הזה ומכיר טובה לתרומה הגדולה שלו. לראיה, שים לב שהעליתי קישור לפרוג מבלי שהתבקשתי.

לענייננו: פורום הוא מקום שבו מתנהלים דיונים, מקום שבו מבקשים עזרה ונותנים עזרה. מקום שבו חבר מתחיל מקבל אפשרות לשוחח עם אנשי מקצוע וותיקים.

אמנם, חלק מהשימושים של הפורום הם גם בקשת עיטורים ותמונות למי שלא יודע להשיג אותם בעצמו. אבל מכאן ועד לקבוע שאתר כמו שלי מתחרה בפרוג, הדרך רחוקה.

את האתר שאני בונה אפשר אולי לכנות "מוצר משלים". אף אחד לא יפרוש מפרוג רק בגלל שהוא יכול להוריד מברשות יפות מהאתר שלי.
אף אחד לא יפרוש מפרוג בגלל שהוא למד אצלי איך לעשות אפקט של זהב בפוטושופ.
אני אישית לא מתכוון לפרוש מפרוג בשום אופן. איפה אני אקבל חוו"ד על המודעה החדשה שעיצבתי?
מי יוכל להסביר לי איך פותרים בעיה באינדיזיין.
בקיצור, בוא נחזור לפרופורציות.

לגבי העניין שאני "מפרסם" את האתר שלי בפרוג, אומר לך שני דברים:
א. אין שום פסול בזה, אדרבא, משתמשים רבים מפרסמים את עצמם באתר וביניהם אף מנהלי פורומים.
ב. היה סמוך ובטוח שככל שהדבר נוגע לפרסום, אני לא מתכוון להסתמך על פרוג כאמצעי הפרסום שלי. יש לי מספיק פתרונות טובים לא פחות...

ולגבי עניין חוקיות החומר שבאתר שלי, הסר דאגה מליבך, יש לי נגישות לכמויות של חומר חופשי לשימוש.
וגם אם חלילה יימצא איזה שבב עיטור שיש עליו זכויות, אף אחד לא מתכוון לתבוע אותך. הנח לי לדאוג לדברים מהסוג הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה