- הוסף לסימניות
הם לא מרוויחים אגורה לשקיתמסתבר שהרשתות כן הרוויחו קצת שלא משתמשים בהמון שקיות בלי חשבון + אגורה לשקית (לכאורה אם הבנתי נכון) בקיצור לא כסף גדול אבל רווח קטן כנראה שהיה
זה המע"מ
הם לא מרוויחים אותו
הם לא מרוויחים אגורה לשקיתמסתבר שהרשתות כן הרוויחו קצת שלא משתמשים בהמון שקיות בלי חשבון + אגורה לשקית (לכאורה אם הבנתי נכון) בקיצור לא כסף גדול אבל רווח קטן כנראה שהיה
אם יש להם עניין לתת שקיות - אז יש להם עניין לא לחסוךלסופר יש תמיד עניין לתת שקיות ולשלם עליהם גם מבחינה פרסומית וגם שיווקית
זה שמשלמים על השקית כסף זה נושא צדדי שלכאורה לא קשור לחנות חוץ מזה שזהחוסך להם שקיות
כל החנויות במודיעין עילית מחילות על עצמן את החוק הנ"ל ולקוחות את הכסף אליהם.איפה לא חל?
יש ובר כל חל גם חל
אולי חנויות קטנות פחות מ3 סניפים פטורות
היום לא מחזירים לקופאית.סתם שאלה לוקחים כסף, לא אמורים לתת לנו אופציה להחזיר שקיות קרועות משומשות וכד'? באמת אכפת לי איכות הסביבה ואין לנו בכל הרדיוס מיחזוריות לפי סוג.
אני לא מדברת על הכסף.. ואגב גם בקבוקים אני לא ממחזרת כי אין מיחזורית. להחזיר לקופאית מרגיש לי קבצנית....
נראה לי שיש חנויות שמבחינה שיווקית מעוניינים שאנשים ייקחו כמה שיותר שקיותאם יש להם עניין לתת שקיות - אז יש להם עניין לא לחסוך
לא. הם לא מקבלים,האם הרשתות מקבלות חזרה את מחיר השקיות עצמם?
שאלה שנוגעת, כי לפעמים קורה שצריך שקית, נכנסים לאיזה סופר וקונים ב 10 אגורות,
אז בעצם גנבנו מהסופר? או שאת מחיר השקיות עצמם הם כן מקבלים מתוך ה 10 אגורות?
אשמח למידע מידיעה
ברור שהם לא חייבים למכור שקיות למי שלא קנה מוצרים זה סוג של שירות לציבורלא. הם לא מקבלים,
לא גנבת מהסופר כי הם חייבים למכור...
מה הכוונה שמפסיד - קצת הסבר מפורט יותר בבקשהברור שהם לא חייבים למכור שקיות למי שלא קנה מוצרים זה סוג של שירות לציבור
בעל חנות אמר לי שאם מישהו משלם בתו קניה הוא מפסיד את האחוזים דהיינו שמקבל פחות ממה שמשלם
פעם אמרו שהחרדים חוסכים כל שקל, היום מתברר שהם חוסכים כל 10 אגו'נראה לי במקום האשכול הארוך הזה פשוט תשלם 10 אגו' וסגור ענין
יש מספיק דברים שאפשר לעשות ולהרויח קצת יותר מ10אגו'
מצחיק זה פורום לתורה, כשמו, ומיועד לדיונים על לימוד תורה, והדיון על השקיות הוא מצד השאלה על לקיחת שקיות (בתשלום) בכמות מרובה, האם נגרם הפסד לחנות שלא מקבלת אגורה, או שמא לא, נאמר שהמקום שם יותר מרומם מכאן.מה זה הפורום הזה?? נראה חיקוי אחד על אחד של פרוג.....
גזל???? דאורייתא???אגב למה זה רק נערווים גזל דאורי' !!!
אם הכסף הולך לחנות והחנות משלמת למדינה אז אם הלקוח לא משלם הוא גוזל את החנותגזל???? דאורייתא???
אסור לגזול מהמד'(...)??? חפש על זה קצת בפורום לתורה...
החנות משלמת רק כשזה נרשם בקופה.אם הכסף הולך לחנות והחנות משלמת למדינה אז אם הלקוח לא משלם הוא גוזל את החנות
אם המציאות כך אתה צודק. אבל אם החנות משלמת לפי כמות השקיות שהיא קונה ולא כפי כמות השקיות שמכרה (אוי איך מתאים למדינה לגבות ככה) אז החנות מפסידה וככה הבנתי מ:החנות משלמת רק כשזה נרשם בקופה.
אני ראיינתי את אחד מבעלי הרשתות כחצי שנה לאחר שהחל חוק השקיות.
הוא אמר שעליהם להעביר תשלום על כל שקית למשרד להגנת הסביבה. יש להם כמות מסוימת שנחשבת כבלאי (אנשים ששכחו לשלם/ שקית שנקרעה בסופר ולוקחים אחרת תחתיה וכד'), אבל מעבר לכך - זה כאב ראש גדול בעבורם, כל הסיפור, כי הם משלמים את עלות השקיות כמו שהיה לפני החוק, ובנוסף חייבים להעביר את העמלה הלאה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים