מידע שימושי מי מרויח מהמס על המשקאות

• הוסף לסימניות
בערב שבת שעברה נכנסתי לתומי לחנות במקום מגוריי הנקראת שפע ברכת השם לרכוש שתיה לכבוד ש"ק.
רכשתי שם בקבוק ספרינג דיאט ועוד כמה משקאות. כשיצאתי מהחנות גיליתי ששילמתי על המשקה הזה 9.90 ש"ח.
אם איני טועה, מוצר זה עלה לפני חודש בסביבות 6.90 (אני לא קונה אותו בדרך כלל), וגם לאחר השקל וחצי הוא לא אמור לעבור את ה8.50 או את ה9.00 ש"ח.
כנראה שיש בעלי חנויות שהחליטו שגם הם רוצים להרויח מהמס.
השאלה אם יש מה לעשות חוץ מלכתוב כאן.

• הוסף לסימניות
נו, כבר דנו על זה בזמנו בחד פעמי...
לא נראה לי שיצא מזה משהו

• הוסף לסימניות
לפני שאתה מתעצבן על חנות ספציפית
תבדוק מה קורה בשאר החנויות.
אני ראיתי את המחירים האלו בעוד רשתות.

• הוסף לסימניות
לפני שאתה מתעצבן על חנות ספציפית
תבדוק מה קורה בשאר החנויות.
אני ראיתי את המחירים האלו בעוד רשתות.
קניתי אתמול ביש חסד ב7.5 ש"ח.
אני לא מצפה שיהיו זולים כמו יש חסד (בדירוג החנויות לפני כמה חודשים הם היו הכי יקרים...), אבל להיות הגונים, ולא לתפוס טרמפ על כל אפשרות..

• הוסף לסימניות
בערב שבת שעברה נכנסתי לתומי לחנות במקום מגוריי הנקראת שפע ברכת השם לרכוש שתיה לכבוד ש"ק.
רכשתי שם בקבוק ספרינג דיאט ועוד כמה משקאות. כשיצאתי מהחנות גיליתי ששילמתי על המשקה הזה 9.90 ש"ח.
אם איני טועה, מוצר זה עלה לפני חודש בסביבות 6.90 (אני לא קונה אותו בדרך כלל), וגם לאחר השקל וחצי הוא לא אמור לעבור את ה8.50 או את ה9.00 ש"ח.
כנראה שיש בעלי חנויות שהחליטו שגם הם רוצים להרויח מהמס.
השאלה אם יש מה לעשות חוץ מלכתוב כאן.
דרך הגב על משקה דיאט המס הוא בערך שקל

• הוסף לסימניות
בתור בעלת מכולת, אעדכן שמעבר למס , מלפני כחודשיים, בקבוקים גדולים חייבים בפיקדון, זה עוד נתון שמעלה את המחיר,גם למים מינרלים המחיר עלה

• הוסף לסימניות
בתור בעלת מכולת, אעדכן שמעבר למס , מלפני כחודשיים, בקבוקים גדולים חייבים בפיקדון, זה עוד נתון שמעלה את המחיר,גם למים מינרלים המחיר עלה
בסדר, אז שיוסיפו עוד 30 אג', אבל למה עוד 1.90 ?!

• הוסף לסימניות
הבוקר שילמתי על שישיית סודה שוופס 18.9, בעוד הוא עלה קודם לכן 16.9 באותה חנות, יש שם סוכר שלא גילו לנו?
סתם יקר...
באושר עד עולה 13 ש"ח נראה לי.
בעבר עלה שישית ארסי 22 ש"ח ושישית פפסי 25
היום ראיתי שישית ארסי 37 ש"ח שישית פפסי 32
מה ההסבר?

• הוסף לסימניות
יש משהו טוב בלשחרר קיטור, זה אפילו טוב לשלום בית .
השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות כציבור, או שכ ו ל ם ימשיכו לעשוק אותנו.

• הוסף לסימניות
ביש חסד עולה בקבוק ספרינג רגיל 7.9 ובקבוק דיאט 7.5
בבר כל כל הסוגים עולים 8.9 אפילו שהמס על הדיאט הוא מופחת.

• הוסף לסימניות
ההסבר הוא פשוט,
זושא מתפרנס ממפעל חד פעמי שברשותו,
יום בהיר אחד, הציבור מתחיל לקנות 60% פחות חד פעמי,
מה עושים ? ממה חיים ?
מעלים מחירים ...!!

• הוסף לסימניות
ההסבר הוא פשוט,
זושא מתפרנס ממפעל חד פעמי שברשותו,
יום בהיר אחד, הציבור מתחיל לקנות 60% פחות חד פעמי,
מה עושים ? ממה חיים ?
מעלים מחירים ...!!
ההפרש לבקבוק דייאט הוא 1.4 שח !
זה דבר שהציבור לא רואה אותו וחושב שזה העלייה הקבועה ולא יודע שחלק מהחנויות קפצו ע"כ טרמפ

באושר עד המחיר יותר זול

• הוסף לסימניות
אז רק שתדעו שהמחיר האמיתי אמור להיות 6.2 ש"ח
(זה המחיר בצרכניית גור)
הלכתי לשם במיוחד אחרי שבמכולת אצלינו שילמתי 9.9 ש"ח והרגשתי פראיירית

• הוסף לסימניות
אז רק שתדעו שהמחיר האמיתי אמור להיות 6.2 ש"ח
(זה המחיר בצרכניית גור)
הלכתי לשם במיוחד אחרי שבמכולת אצלינו שילמתי 9.9 ש"ח והרגשתי פראיירית
כמדומני שבאושר עד המחירים דומים..

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה דייאט עלה זה מכיל סוכר????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה