מי משכיר מצלמות מקצועיות?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר לי?

תודה.

• הוסף לסימניות
מעונינת לדעת ג"כ. בביתר.

ועוד שאלה-
האם יש מישהי/ו שמשכירה את החדר סטודיו שלה. יש דבר כזה?
א"כ אשמח להצעות, עדיף בביתר.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2085180:
מישהו יודע לומר לי?

תודה.
אני יכולה להשכיר את המצלמה שלי.
אני גרה בתפרח, רלוונטי?

• הוסף לסימניות
את הD80?!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איילת 100;2085774:
רחלי אולמן- 0548483887

מאיפה היא ?
ידוע לכם על מישהי מאשדוד/ בני ברק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2086353:
אבל אנחנו עוד לא סגורים אם יש לה בעיה, לא?

אחרי שביצעתי את כל העצות (אני חושבת שהעיקרית שעזרה הייתה לבצע reset במצלמה) - כבר לא נפגשתי עם בעיית הצבע.
בכל מקרה - אם תרצה אוכל לשלוח לך תמונת RAW שתבדוק אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;2086542:
אחרי שביצעתי את כל העצות (אני חושבת שהעיקרית שעזרה הייתה לבצע reset במצלמה) - כבר לא נפגשתי עם בעיית הצבע.
בכל מקרה - אם תרצה אוכל לשלוח לך תמונת RAW שתבדוק אותה.

מעולה, תשלחי כמה תמונות RAW ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
יוגנד משכירים ציוד מקצועי

• הוסף לסימניות
מgoogle

סתם... תל אביב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה