מי משתמש בראוטר?

• הוסף לסימניות
ויכול להמליץ האם לקנות דרך חברת הספק- הוט לעניננו, או בחנות למחשבים??
אשמח לתשובה מהירה!!
תודה למפנים מזמנם..

• הוסף לסימניות
האם אינכם משתמשים בזה? אם אכן כך אשמח לשמוע למה..

• הוסף לסימניות
בהוט אינני יודע אבל בבזק, המחיר (480 ש"ח) הוא בערך פי שלושה 150( - 200 ש"ח) ממחיר ראוטר סביר לחלוטין בחנות מחשבים רגילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;710511:
בהוט אינני יודע אבל בבזק, המחיר (480 ש"ח) הוא בערך פי שלושה 150( - 200 ש"ח) ממחיר ראוטר סביר לחלוטין בחנות מחשבים רגילה.

אני קניתי בחנות מחשבים רגילה, ויש תמיכה של החברה. עלה בסביבות 200 ש"ח

רק צריך התקנה וכו'

• הוסף לסימניות
מה העלות של התקנה- מישהו יודע?? וכמה מחזיק ראוטר סטנדרטי?
הוט הציעו לי ב-10-20 ש"ח לחודש כולל תמיכה, השאלה האם זה משתלם?
האם יש לכם ראוטר ואתם מרוצים - אשמח לדעת איזה.
תודות לתשובותיכם!!!

• הוסף לסימניות
לי יש ראוטר אלחוטי של tp link עולה כ100 שח, (החברה שלי היא הוט)
מרוצה מאד!
לא נראה לי מוצר שצריך עליו תמיכה, סתם סחטנות (צריך רק להגדיר אותו פעם אחת בהתחלה וזהו).

• הוסף לסימניות
תודה!
כמה זמן יש לך אותו ואיפה קנית?

• הוסף לסימניות
שנה פלוס, קניתי באייבורי כמדומני, דרך האינטרנט.

• הוסף לסימניות
אין צורך בתמיכה. בדרך כלל חברת האינטרנט שלך תעזור לך להגדיר את הראוטר, גם אם לא קנית מהם. מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה