דרוש מידע מי משתמש עם שייק מהרבלייף שכשר למהדרין אשמח לפרטים באישי

• הוסף לסימניות
1. לא אגיד שאני אוכלת מה שבא לי לאורך כל היום.
ברור שיש תזונה מותאמת, שגם היא לא צום, ואפשר לומר שאני שומרת ממנה 70%, ורואה תוצאות מהממות.
2. אני כרגע קונה ב 35% הנחה והתחלתי לפני פחות משלושה חודשים,
אני אמנם קונה עוד מוצרים של הרבלייף כמו אלוורה ותה, אבל זה העקרון. יש מס מסוים של נק' שצריך לצבור ומשם מגיעים להנחה.
צפה בקובץ המצורף 1493612
(מצ"ב צילום מסך מהם)
יכולה לפנות אלי באישי?
bsd96a*gmail.com

• הוסף לסימניות
1. לא אגיד שאני אוכלת מה שבא לי לאורך כל היום.
ברור שיש תזונה מותאמת, שגם היא לא צום, ואפשר לומר שאני שומרת ממנה 70%, ורואה תוצאות מהממות.
2. אני כרגע קונה ב 35% הנחה והתחלתי לפני פחות משלושה חודשים,
אני אמנם קונה עוד מוצרים של הרבלייף כמו אלוורה ותה, אבל זה העקרון. יש מס מסוים של נק' שצריך לצבור ומשם מגיעים להנחה.
צפה בקובץ המצורף 1493612
(מצ"ב צילום מסך מהם)
כמה יוצא כל שייק לאחר ההנחה של 35% ?

• הוסף לסימניות
יש היום כל כך הרבה מאמנים תזונה בכל מקום ובכל פינה.
מלמדים איך לאכול נכון. לא לנשנש כל רגע.
למה להוציא כספים, ולהשקיע אנרגיות על דברים שהם לא מומלצים רפואית?!

• הוסף לסימניות
מי אמר שזה לא ממולץ
יש לזה אישור של משרד הבריאות
אישור זה לא המלצה
אלא אישור
כלומר- משרד הבריאות מאשר שהמוצר עשוי מחומרים שראויים לשימוש בני אדם וכו'
זה ממש לא אומר שהוא ממליץ לצרוך את התכשירים
היה להם סיפור לפני 15 שנה של מוצר שגרם לבעיות חמורות בתפקודי כבד, ואשה נפטרה
יש לציין שהרבלייף היו מאד בסדר אז בחקירת הפרשה ובהפסקת השימוש במוצר, לדברי הפרוטוקול

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
להרבלייף לא היה שום טביעות כי יש להם שקיפות מלאה בבורסה וכן חברה ציבורית בעלת מניות הכי גבוהה

• הוסף לסימניות
יש לנו תוכנית הרזיה שכוללת חלבון בתזונה נכונה שלא פוגעת בכלום וההיפך מועילה להרבה דברים
עלות קורס טלפוני כולל מוצרים ושיחה ראשונית 429 ש"ח בהצלחה
המוצרים בהכשר הרב לנדא מיוצר בישראל
החלבון שלנו הוא שייק ארוחה מלא כולל 22 ויטמינים ע"פ משרד הבריאות זה המשקה היחיד בארץ שמחליף ארוחה!!!

• הוסף לסימניות
יש משהו שמוכר את זה
ב140 אבל ללא לוויי רק מוצר
רק למ4 קופסאות
בבני ברק ירושלים אשדוד ק.גת
טלפון:0556792671

• הוסף לסימניות
ב140 שח לקופסא מ 4 ויתר ניתן לשלוח בבני ברק ק.גת ירושלים אשדוד
ללא לווי מסודר רק המלצה על כמות0556792671

• הוסף לסימניות
140 זה בהנחה של 42% למי שרוצה ויש הרבה מוצרים בכיף 0556792671

• הוסף לסימניות
המוצרים בהכשר הרב לנדא מיוצר בישראל
החלבון שלנו הוא שייק ארוחה מלא כולל 22 ויטמינים ע"פ משרד הבריאות זה המשקה היחיד בארץ שמחליף ארוחה!!!
אני עכשיו מתעניין על הכשרות של השייקים
אני רוצה להתחיל אבל לא מצאתי אפילו רב אחד מוכר שיודע על השייקים (חוץ מאלה שיש להם כשרות אודווארי)
אם תוכלו להחכים אותי בנושא הזה אני מאוד אשמח
רבנים מוכרים שיודעים על הדבר הזה
תודה רבה
אני מדבר על אבקת שייק בננה וקפה ומלון והסיבים וכו'

• הוסף לסימניות
מילון חלבי חלב נוכרי
על הבננה יש הרב לנדאו וגם על הסיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה