דרוש מידע מי מתמצא באבטלה- האם מחשבים בממוצע את החודש בו הפסקתי את העבודה?

• הוסף לסימניות
אם יצאתי לחופשת קיץ ללא תשלום באמצע החודש הנוכחי, ואני מתחילה לחתום אבטלה מהיום, יחשבו לי בממוצע גם את החודש הזה?
זה חשוב לי לדעת כי אם לא מחשבים את החודש בו הפסקתי לעבוד, אני יצהיר מהחודש הבא, ואם יש אפשרות שכן יחשבו את החודש הזה- אני יתחיל מהיום להצהיר. אשמח שמי שמתמצא יענה בהקדם!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה ממש חשוב לי אני מאוד אשמח שמי שיודע שיכתוב לי
תודה!

• הוסף לסימניות
אם יצאתי לחופשת קיץ ללא תשלום באמצע החודש הנוכחי, ואני מתחילה לחתום אבטלה מהיום, יחשבו לי בממוצע גם את החודש הזה?
זה חשוב לי לדעת כי אם לא מחשבים את החודש בו הפסקתי לעבוד, אני יצהיר מהחודש הבא, ואם יש אפשרות שכן יחשבו את החודש הזה- אני יתחיל מהיום להצהיר. אשמח שמי שמתמצא יענה בהקדם!
תודה רבה!
הם מחשבים לתשלום לפי חודשים קודמים לא החודש בו יצאו לאבטלה
ומשלמים לפי ימי האבטלה ממתי שחותמים

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
גובה הסכום ליום אבטלה נקבע לפי הממוצע בששת החודשים האחרונים המלאים.
התשלום מתחיל מיום הרישום ללשכת התעסוקה.
לכן כדאי להרשם כבר היום. רישום ראשוני אפשר דרך האתר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
למה אמרו לי עכשיו נציגה של הבטוח לאומי שאני יכולה להגיש בקשה שכן יחשבו את החודש הזה? היא סתם דיברה שטויות? ( אני רוצה שיחשבו את החודש הזה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
למה אמרו לי עכשיו נציגה של הבטוח לאומי שאני יכולה להגיש בקשה שכן יחשבו את החודש הזה? היא סתם דיברה שטויות? ( אני רוצה שיחשבו את החודש הזה)
עניתי לפי הסטנדרט
ע"פ בקשה אפשרי להתחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה