מי מתמצא ביוצר הסרטים של וינדוס לייב?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לערוך סרטון.
בעבר התרגלתי לעבוד על הווינדוס מובי מייקר.
אבל במחשבים החדשים של וינדוס 7 / סיביות
יש תוכנה שנקראית 'יוצר הסרטים של וינדוס לייב'-
ואני לא מצליחה להוציא ממנה ביצועים נורמליים.

יש מישהו שנתקל בבעיה ומצא לה פתרון?
או אולי מישהו מתמצא בוינדוס לייב יוצר הסרטים- ויוכל לעזור לי להתגבר על בעיות?

(בעיה לדוגמה- שמתי תמונה, הכנסתי כיתובית. כשאני מנסה להחליף את התמונה הטקסט גם נעלם. כלומר הטקסט נצמד לתמונה במקום לציר הזמן)

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע על פתרונות.
אם כי אני מניחה שהתכנות שונות זו מזו ויש דברים שפשוט צריך להתרגל אליהם.

• הוסף לסימניות
איפה את מוצאת את הוידוס לייב?
אני מוצאת רק window DVD maker שזה בכלל תוכנה מוזרה לעריכת וידיאו

• הוסף לסימניות
1. נו, אז יש מישהו שמתמצא?
2. הוינדוס DVD מייקר- זה משהו אחר.
את יכולה להכנס לאתר של מייקרוסופט ולעדכן את חבילת התוכנות- וכך תקבלי את היוצר סרטים.

• הוסף לסימניות
פעם עשיתי מצגת פשוטה שם.
כפי מה שהתרשמתי היא יותר פשוטה מהווינדוס לייב.
לצערי במחשב הזה אין לי אותה כך שאני לא יכולה לתת לך הוראות.
זה היה מזמן.
זה לא אמור להיות מורכב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה