מי נכנס לאתר פרוג דרך הנייד?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שנכנס עם שם משתמש וסיסמא לפרוג דרך הנייד ויכול לעזור לי?
מדובר בנוקיה E72
של סלקום.
אפשר לראות את האתר אבל רק כאורח.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בבקשה, מי יכול לעזור בנושא?
יש 43 צפיות ואפס תגובות.
מכל חברי הפרוג-אף אחד לא נכנס לאתר מהנייד?
אפשר לענות גם ב"אישי".
תודה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי נכנסת פעם מהפון שלי זה במת לא נוח.
ועוד היה לי מסך גדול יחסית n95 וזה היה מעצבן כי היה צריך להקטין את האחוזים לגמרי ובקושי היה רואים את הכתב..
תנסה להקטין ואז תראה שיש לך את הקוד משתמש בצד. וכך תוכל להרשם.

עם המכשיר שלך אין סיבה שלא.

• הוסף לסימניות
גם לנו יש כשר... אבל בכשר א"א להכנס לפרוג.
ועל המכשיר הזה עשיתי סינון של אתרוג כך שחוץ מלפרוג א"א כמעט להכנס למשהו אחר...
שילת, תודה שענית ואכן במכשיר שלי אפשר לקרוא וברור מאד את הפורומים השונים בפרוג אבל למרות הכנסת שם משתמש וסיסמא - האתר מקבל אותי כ"אורחים יקרים"...
בשם משתמש שלי זה בעברית
והסיסמא באנגלית. אחרי הקשת הנתונים אני רואה את השם משתמש באותיות סיניות.
כאן כנראה הבעיה אבל בסלקום אומרים לדבר עם האתר, אין להם קשר לזה.
כנראה שעד למפגש בחנוכה אצטרך לחכות בסבלנות. שם מקוה יראו מה הבעיה ויסדרו בשניה.
אם למישהו היה את אותו מקרה והסתדר לו-אשמח לשמוע איך.

• הוסף לסימניות
זה כבר אין לי מושג..

תבדוק שזה במת על אנגלית בסיסמא.

• הוסף לסימניות
ברור שזה אנגלית. רואים לשניה את האות לפני שהיא נהפכת לכוכבית.
יש בעיה בעברית. אחרי שפרוג מחפש את שם המשתמש השם נהפך לאותיות סיניות מוזרות.

• הוסף לסימניות
אני גולש עם סמסונג, רק שאצלי השם משתמש והסיסמה באנגלית.

• הוסף לסימניות
מספיק פעם אחת שאצליח להכנס עם שם המשתמש והסיסמא ולא אתנתק וכל פעם שאכנס לפרוג זה יהיה בסדר תחת שם המשתמש שלי.
למי יש בדיוק מכשיר כזה (נוקיה E72) שיכול לנסות להכנס לאתר פרוג עם שם משתמש ב ע ב ר י ת דוקא.
תודה לעונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לפני כמה חודשים הגעתי לאתר הזה : https://my.schooler.biz/s/14816/bundles
רכשתי שם גישה לסרטונים של קופלה מהמקרנצ'יק,
שילמתי דרך PAYPAL קיבלתי אישור וכל הנלווה לכך.
אבל אי אפשר להכנס, אין גישה לקבלת השירות!

אין עם מי ליצור קשר, מלכות וקסברגר לא הבינו על מה מדובר וגם הפסיקו לענות (גם זה נראה לי מאוד מוזר בהתחשב שהם משתמשים בשמם)

מישהו מכיר את האתר הזה?
מישהו ניסה? רומה גם?

אשמח לדעת.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה