מי עובד עם פרימייר cs5?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ שצולם בפורמט HD עם סיומת MTS, ואני לא מצליח להמיר את זה לפורמט AVI באיכות טובה בתוכנות המרה למינהם, הבנתי שפרימייר CS5 או Adobe Media Encoder CS5 מקבלות את הפורמט הזה בקלות.
יש מישהו שמוכן שאשלח לו את הקובץ דרך ג'מבו מייל (הוא שוקל 387 מ"ב), ולהמיר לי את זה ל-AVI? זה די דחוף...

מצורפים 2 קישורים להורדה (צריך להוריד את שניהם כי זה קובץ אחד שמחולק ל-5 ע"מ להעלות אותו חינם..;)

http://www.jumbomail.co.il/flUploadComplete.aspx?sid=63d9c76c220649cb8dcb792d831f0556

http://www.jumbomail.co.il/flUploadComplete.aspx?sid=2cf434c60e4443cfbf4bf4ab5dfcef6d

אודה מראש לכל המסייעים, תודה!

• הוסף לסימניות
המרה של קובץ כזה לAVI בדרך כלל מורידה הרבה מהאיכות!!! שתדע מראש.
עדיף לmpg2 לדעתי.
ומי שיכול גם cs4 מקבל את הקבצים.

• הוסף לסימניות
למה התכוונת "מי שיכול"?
יש לי CS4 והוא לא מקבל אותם...

• הוסף לסימניות
cs4 אמור לקבל אותם!!! מנסיון.
רק שלא תמיד הוא מתמודד איתם מספיק טוב
אבל בשביל להמיר בוודאי שזה מספיק.
יתכן שחסר מקודדים.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי! תודה בכל אופן..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה