כללי מי עובד עם CS5.5?

• הוסף לסימניות
לבעלי חבילת אדובי מגרסה CS3 יש אפשרות לשדרג לגרסה 5.5 במחיר מוזל, עד סוף החודש (הלועזי) הזה. אחר כך לא יהיה ניתן לשדרג, כי יוצאת גרסה 6, ומי שירצה אותה, יצטרך לרכוש במחיר מלא.
אני מתלבטת אם לשדרג-
לא מזמן למדתי את CS3, ואני חוששת שהמעבר לגרסה מתקדמת יותר יהיה לי קשה.
האם יש כאן מעצבים שעברו מגרסה 3 לגרסה 5.5 ויכולים לעזור לי בהתלבטות?

• הוסף לסימניות
אף אחד???

• הוסף לסימניות
גירסה 5.5 זה ג"כ דבר די חדש, ככה שאין לצפות שיהיה כל כך נפוץ כאן.

• הוסף לסימניות
מעבר לגירסה מתקדמת אמור להיות קל תמיד ולא קשה.
לגבי הקביעה שאוטוטו CS6 יוצא, מנין לך? ומאיפה הידע לגבי השדרוג?

• הוסף לסימניות
אני עברתי מcs3 ל- cs5 היה לי מאד קשה בהתחלה להתרגל.
יש לו בעיות בייצוא לPDF וצריך קומבינות..
היום אני כבר יודעת הכל
אבל בהתחלה היה לי קשה להתרגל.
ישבתי. השקעתי, עבדתי, תרגלתי...
והיום אני לא מבינה איך הסתדגרתי בשלוש.. ככה זה.
ממליצה לקפוץ למים!..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;722330:
לגבי הקביעה שאוטוטו CS6 יוצא, מנין לך? ומאיפה הידע לגבי השדרוג?

גלוי וידוע, כבר דובר על זה כאן בפרוג.

• הוסף לסימניות
נכון שאין הודעה לתאריך מסוים לגבי שחרורו גירסא cs6 אבל זה מדובר לרבעון הראשון ב2012
ובתקופה האחרונה מתפרסמים מדי כמה ימים בערוצי המדיה ברשת שינויים שיהיה בcs6
לדוגמא אפשרות לעבוד על מסמך אחד בשעת סגירת מסמך אחר בהתוכנה, הפילטר liqfuify יטען תמונה בבת אחת ולא כמו עכשיו שזה נטוען תמונה בהדרגה, יצירת קו מקווקו ווקטורי
ובשבוע שעבר התקיימו שני כנסים בניו יורק על החידושים בcs6

גם ההנחות למשדרגים מגירסאות קודמות לcs5 קשור להעדכון החדש, כי עם העדכון החדש ושחרורו של אדובי בענן בתשלום חודשי של ששים דולר, לא יהי אפשרות לשדרג לבעלי גירסאות קודמות מcs5 רק ברכישה מלאה [מזכיר את הבטריות של אפל] של cs 6

• הוסף לסימניות
הממ, אז נראה שכדאי לשדרג...

עכשיו רק צריך לחשוב איך מגייסים את הכסף (למרות המחיר המוזל, גם השדרוג הוא עסק לא זול במיוחד :eek:).
תודה למשיבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;722838:
כבר קיים ברשת CS6 בטה
ויש גם גירסא ניידת אבל שניהם זה לא שוחרר על ידי אדובי באופן רשמי רק ניתן להורדה מאתרי אחסון וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה