מי עושה קניות בבית שלכם?

• הוסף לסימניות
אצלנו המצב שלא אני עושה את הקניות השבועיות.(של האוכל)
יש לכם רעיון איך עורכים רשימה מסודרת כדי שלא כל שבוע יחסר משהו?
(אם אני קונה אני עוברת בין המדפים ולוקחת מה שצריך )
הבעיה שבד"כ הבעל צריך רשימה מדויקת ואין לי כוח כל שבוע מחדש לרשום, מה גם שאני לא זוכרת בראש כל מה שצריך.
ניסיתי רשימה קבועה אבל זה ארוך מאד ולא תמיד צריך לקנות את כל הרשימה (לפעמים יש דברים שלא נגמרו משבוע שעבר ולפעמים יש דברים מיוחדים שאני צריכה לשבת הזו כי יש אורחים וכדו')
אין איזה תוכנה שרושמת כל פעם שנגמר משהו כמה צריך להשלים לשבוע הקרוב?:confused:
בקיצור בטח יש לכם שיטות לזה?(בהנחה שהולכים פעם בשבוע להכל)
הבו עצות...

• הוסף לסימניות
פנקס על המקרר עם עט. בו רושמים את כל מה שנזכרים בו במשך השבוע שחסר.

• הוסף לסימניות
לי יש במחשב רשימה של כל הדברים שאנו צורכים. לפני שאני יוצאת לקניות מעתיקה זריז מה שאני צריכה ויוצאת. אפשר גם להדפיס את הרשימה ולסמן במרקר זרחן מה שחסר במהלך השבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1089542:
פנקס על המקרר עם עט. בו רושמים את כל מה שנזכרים בו במשך השבוע שחסר.

נכון אבל זה לא מכסה את כל הקניות (יש קניות קבועות לחם , קמח שלא בדיוק נגמרו ובכל אופן צריך לקנות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1089543:
לי יש במחשב רשימה של כל הדברים שאנו צורכים. לפני שאני יוצאת לקניות מעתיקה זריז מה שאני צריכה ויוצאת. אפשר גם להדפיס את הרשימה ולסמן במרקר זרחן מה שחסר במהלך השבוע.

עשיתי רשימה כזו אבל זה מאד ארוך לבדוק בכל המדפים מכל דבר מה נשאר וכמה (שמפו לילדים כמה בצל שום ...:))

• הוסף לסימניות
יש גם השלמות של דברים קטנים באמצע השבוע... בשביל מה יש מרכול בכל שכונה?

• הוסף לסימניות
אני כל יום רביעי, עושה לי רשימה מה אני הולכת להכין לשבת, ואז כותבת לי מה אני צריכה לקנות לכל מנה / סלט. ככה שבטוח לא נשכח.
חוץ מזה אני פשוט עושה סבב מהיר במקרר, מגירות הירקות, מקפיא, ארונות..
שואלת את בני הבית אם זכור להם שחסר משהו בבית
ותמיד, יום שישי יצטרכו השלמות, מה לעשות..

• הוסף לסימניות
את יכולה להכין רשימה של דברים קבועים שאת משתמשת פחות או יותר, לצריכה שבועית, כמו - סוכר, קמח, קטניות, פסטות, ולהוסיף פריטים לרשימה כל פעם שאת משתמשת ורואה שאזל או שהולך להיגמר - אב' כביסה, שמפו וכו'. וכן לעדכן לפי תוכניות שונות - כמו אפיה לא שגרתית וכו' שמצריך חומרים וכו'.

• הוסף לסימניות
ולא לשכוח דברים שהוא אחראי עליהם (יין לקידוש, נרות/שמן למאור וכו')

• הוסף לסימניות
לדעתי הדבר הכי יעיל שמצאתי, זה פנקס ממוגנט על המקרר + עט, וכולם יודעים שמי שגמר משהו צריך לרשום מיד, כך שבקניה השבועית יש רשימה של כל מה שצריך לקנות (אח"כ מוסיפים אם רוצים דברים מיוחדים לשבת)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratrutti;1089618:
לדעתי הדבר הכי יעיל שמצאתי, זה פנקס ממוגנט על המקרר + עט, וכולם יודעים שמי שגמר משהו צריך לרשום מיד, כך שבקניה השבועית יש רשימה של כל מה שצריך לקנות (אח"כ מוסיפים אם רוצים דברים מיוחדים לשבת)
בהצלחה!

זה לא מספיק יעיל כי לא רושמים כ ל מה שצריך לשבוע הקרוב אלא רק מצרכים שכרגע הסתיימו

• הוסף לסימניות
קניה חודשית!!! חוסך המון זמן וכאב ראש
ויש רשימה על המקרר נגמר/חסר משהו רושמים
ואז זה כבר לא בעיה להוסיף את הדברים הקטנים שחסרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי 4;1089627:
קניה חודשית!!! חוסך המון זמן וכאב ראש
ויש רשימה על המקרר נגמר/חסר משהו רושמים
ואז זה כבר לא בעיה להוסיף את הדברים הקטנים שחסרים

יש המון דברים שצריך לקנות כל שבוע (לחם\מוצרי חלב\ירקות\פרות ועוד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1089637:
יש המון דברים שצריך לקנות כל שבוע (לחם\מוצרי חלב\ירקות\פרות ועוד)

נכון.לחם ומוצרי חלב ברגע שנגמר יש מרכול ליד הבית

ירקות ופירות בעלי עושה את זה קבוע יום שישי

הדברים העיקרים קטניות שימורים חומרי ניקוי וכו' זה בקניה חודשית
ושוב זה הכי קל מניסיון של אישה עובדת שאין את הזמן הזה לשרוף
רק לחכות בתור...

• הוסף לסימניות
רשימת קניות מסודרת

אצלינו בעל הבית הדגול עורך קניה חודשית (יותר זול ...)
ובעלת הבית אחראית על מילוי הרשימה הבאה,
כל פעם אני מוסיפה ידנית משו ששכחתי או חסר ואינו נמצא ברשימה...
אפשר להדפיס ולהשתמש בשמחה.

בעלי התלונן שהמינוס היחיד בזה הוא שהצרכניה לא מסודרת בהתאמה לרשימה...

קבצים מצורפים

• קניות מסודר.doc
    KB 43 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
לי יש לוח שנה שבועי בו כתוב ה-כ-ל
החל ממה הלוו מהשכנים, המשך באסיפת הורים בגן
וכלה בקניות הדרושות לשבוע הקרוב ועלולות להשכח (שמרים, קסמי אזניים, תמצית וניל, ומשחת שיניים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1089556:
אני כל יום רביעי, עושה לי רשימה מה אני הולכת להכין לשבת, ואז כותבת לי מה אני צריכה לקנות לכל מנה / סלט. ככה שבטוח לא נשכח.
חוץ מזה אני פשוט עושה סבב מהיר במקרר, מגירות הירקות, מקפיא, ארונות..
שואלת את בני הבית אם זכור להם שחסר משהו בבית
ותמיד, יום שישי יצטרכו השלמות, מה לעשות..

אני מתנהלת ממש כך, אבל אף פעם אין צורך בהשלמות אח"כ!
אני פשוט עוברת על כל הארונות - אוכל, ירקות, קפואים, חומרי ניקוי, טיטולים, שמפו, חד פעמי, מקרר,ובודקת מה צריך, וכמובן גם עובדת לפי רשימה של מה אני מתכננת להכין.

נכתב ע"י ואקום;1089648:
בעלי התלונן שהמינוס היחיד בזה הוא שהצרכניה לא מסודרת בהתאמה לרשימה...

כמו"כ, אני משתדלת להעתיק את הרשימה בצורה מסודרת לפי איך שמסודר בצרכניה.

• הוסף לסימניות
אצלי יש 2 רשימות.
רשימה אחת של דברים קבועים שקונים כל שבוע שרק צריך לסמן כמויות כל שבוע מחדש(לחם, חלב, פרות, ירקות וכו)
חוץ מזה יש לי רשימה על המקרר שכל פעם שאני רואה משהו שעומד להגמר, או שאני פותחת את האריזה האחרונה אני רושמת(לא כשנגמר, אלא לפני... כשעומד להגמר)

וכמובן, לפני הקניה השבועית אני מתכננת פחות או יותר את התפריט לשבת....

• הוסף לסימניות
הרעיון פה זה לא תוכנה למצרכים, כמו שרצית, אלא תוכנית...
שימי לב, כל אחת מאורגנת בצורה שמתאימה לה, וכך זה עובד.

• הוסף לסימניות
אצלנו מפאת חסכון בעלי עורך קניות. יש לי דפים על המקרר עם מגנט שאני כותבת שם בכל פעם כשמשהו נגמר ואז ביום שלישי אני מוסיפה דברים מסביב לפי מה שאני מתכננת לשבת.
את הדברים הקבועים בעלי כבר בודק אם יש או שקונה נוסף וזה נכנס למזווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה