דרוש מידע מי עיקל לי את הרכב???

• הוסף לסימניות
במכתב לחידוש רישיון שקיבלתי, נרשם כי הרכב מעוקל.
לא ידוע לי על דוחות או קנסות שלא שילמתי..
איך בודקים מי עיקל את הרכב?
ניסיתי לבדוק באזור האישי הממשלתי, שם רשום כי הרכב אכן מעוקל אך אין פרטים נוספים.
באתר ההוצאה לפועל רשום כי תיקים פתוחים - 0 ותיקים סגורים - 0.

מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לבדוק באזור האישי הממשלתי, שם רשום כי הרכב אכן מעוקל אך אין פרטים נוספים.

מה עוד יכול להיות?
קניתם אותו השנה?
א"כ אז אולי עוקל אצל המוכר

• הוסף לסימניות

מה עוד יכול להיות?
יש עסק?
חובות במעמ מס הכנסה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אי אפשר להעביר בעלות על רכב מעוקל
זה קופץ מיד במחשב גם בדואר וגם במשרד הרישוי
ביום א' תתקשרי למשרד הרישוי ותבברי מה העיקול ,ממתי ומי המעקל
א"א להעביר בעלות בצורה ממוחשבת אבל בדואר אפשר

• הוסף לסימניות
איך בדואר מעבירים, בתקליטים? בדיסקים?
ציטוט מאתר פרוטוקול

בדיקת שיעבוד רכב / משכון​

שיעבוד / משכון רכב מתבצע באמצעות רשם המשכונות במשרד המשפטים והמידע נותר שם ולא מועבר לגורמים אחרים (אלא אם הם הגישו בקשה). לכן, בעת העברת בעלות על רכב דרך דואר ישראל, המידע המתקבל לא כולל בדיקת משכון רכב / שיעבוד.

המשמעות היא שאם הרכב משועבד או ממושכן, העברת הבעלות כן תתבצע. לכן, כמו שכתוב מקודם, צריך לפנות אל רשם המשכונות – שזהו הליך בדיקת משכון רכב בתשלום (סכום האגרה נכון ל-2019 עומד על 11 ₪ לכל בדיקה).

• הוסף לסימניות
למה זה נפק"מ שהרכב מעוקל?
האמת שהלחץ שלי הוא שאנחנו חייבים כסף למישהו... ולא יודעים אפילו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה