כללי מי ער? שאלה דחופה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשמור קובץ עם בליד
משום מה ביצוא לPDF אני רואה את הסימני חיתוך אבל זה לא באמת חותך/חוצה את הגלישה אלא הסימנים נמצאים בקצה
2. אני רוצה להפריד את הכפולות כי בשמירה גולשים אלמנטים מעמוד לעמוד,
בחלון "דקומנט סטאפ" ביטלתי את האפשרות "פייסינג" אבל זה לא משפיע.
צירפתי צילומסך שמממחיש את 2 הבעיות (הפס הטורקיז בצד ימין גלש מהעמוד ליד

מה אפשר לעשות?

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
ה-וי מסומן?

• הוסף לסימניות
מסומן לך וי כמו בתמונה?
כי אם לא תסמני אולי זה יעזור.

• הוסף לסימניות
אכן סימנתי וי ומילימטרים באופסט (אני צריכה בליד לא קרופ)

• הוסף לסימניות
בדיוק ראיתי שכבר ענו

• הוסף לסימניות
צילומסך

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    KB 85.3 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
לגבי הכפולות - באפשרויות שמירה של הPDF תבחרי בPages ולא בSpeards
אולי זה יעזור...

• הוסף לסימניות
צריך לסמן רק בקרופ מארק. לא הבליד .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשרינו;n4937381:
צריך לסמן רק בקרופ מארק. לא הבליד .

תודה לכל המסייעים!
סימנתי קרופ מארק והסתדר (למה אני זוכרת שעושים בליד זה מסמן מסגרת ורודה או אדומה סביב הגבולות ביצוא לפידיאף?)

עכשיו איך אפשר להפריד את הכפולות, זה עדיין גונב אלמנטים מהצד השני (כמובן שסימנתי "פייג" ולא "ספירד"

• הוסף לסימניות
מי אמר לך שזה גולש? זה הבליד שנמצא בצד החיתוך

• הוסף לסימניות
הערה חשובה.
אני מקוה שאת לא שולחת לדפוס לפי מצב הסגירה שהיה בצילום מסך הראשון....

• הוסף לסימניות
שימי לב להבדל:
קרופ מרק זה סימני גבולות הדף שאת חייבת לסמן
במקרה של עבודה כמו שלך את צריכה להשתמש ולגלוש עם כל אוביקט שמגיע עד קצה הדף לפחות 5 מילימטר וכדי לעשות זאת מדויק \הינך צריכה בפתיחת מסמך חדש לסמן בהגדרות העמוד שיתן בליד (בעבודה של צמדי עמודים יש לשים בליד בכל הצדדים חוץ מבאמצע - אינסייד - שהוא יכול להיות מסומן ב- 0 מילימטר.

בסגירת המסמך בסוף העבודה אחרי שגלשת עם כל האוביקטים שמגיעים לקצה ( כמו הקטעים הטורקיזים בעבודתך הנוכחית) יש לסמן ביצוא לפידיאף גם קרופ מרק שזה מסמן אתת גודל המסמך וגם בליד וכן את האפשרות באותה חלונית:use document bleed/// - שזה אומר שהוא יזהה ויסמן את הבליד שהכנת בכל העמודים (שהגדרת בפתיחת הקובץ)
זאת אומרת לסיכום: צריך לסמן קרופ וגם בליד אם יש בעבודה) כשתייצאי את הקובץ ץראי 2 סימונים, הפנימי זה הקרופ מרקס והחיוני זה שטח הבליד שהוא שטח הבטחון לצבע אם יהיה מצב שתהיה תזוזה של הדפים בהדפסה
לשאלות: 029995949

• הוסף לסימניות
צריך לסמן את שטח הבליד אך לא חייבים לתת סימני חיתוך לבליד.
מספיק סימני חיתוך של הקרופ.

• הוסף לסימניות
עכשיו איך אפשר להפריד את הכפולות, זה עדיין גונב אלמנטים מהצד השני (כמובן שסימנתי "פייג" ולא "ספירד"
@שרחיה איך הסתדרת בסוף? נתקלתי בבעיה, ואני לא יודעת מה לעשות.
אפשר עזרה?
אשמח לשמוע מכל מי שידע להחכים אותי בענין. תודה!

• הוסף לסימניות
לא זוכרת מה עשיתי בסוף, התיעצתי עם חברה (היא מהפורום) ונראה לי שהיא נתנה לי את הפיתרון.
אני אשאל אותה אם תוכלי להתיעץ איתה במייל.

בכ"א ניסית לעשות את מה שכתבו פה?

עכשיו גם לי יש בעיה שאני לא יודעת איך להתמודד איתה.
כשאני סוגרת באינדיזיין לפידיאף זה שומר לי גם כסנטימטר ממה שנמצא מחוץ לגבולות הדף.
הנה דוגמא, הגבול האמיתי הוא הרקע התכלת, אבל משום מה זה לא חותך את מה שיוצא מחוץ לגבלות הדף.

upload_2018-6-13_20-56-43.png

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות לי צילום מסך?

• הוסף לסימניות
לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
לא זוכרת מה עשיתי בסוף, התיעצתי עם חברה (היא מהפורום) ונראה לי שהיא נתנה לי את הפיתרון.
אני אשאל אותה אם תוכלי להתיעץ איתה במייל.

צפה בקובץ המצורף 361523

@שרחיה התפקדתי לבקשתך.
הגלישה מעמוד לעמוד תקינה. תמיד יש את השכפול שמונע נימה לבנה בין העמודים. זה יהיה בסדר.

יש את סימני החיתוך.
יש את הגדרות הגלישה בפתיחת המסמך
ויש את הארכת האובייקטים ששמים שיתפרשו עד סוף סימון הבליד (המסגרת האדומה) במסמך.

אם האובייקטים לא מגיעים לקצה סימון הבליד לא יעזור סימון גלישה, השטח ישאר לבן.
סגירה לדפוס היא תמיד בבודדים, לא ככפולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה