כללי מי עשה את השלט לסערט וויזניץ?

• הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון לא זוכר או בכל העולם כולו או בהעולם החרדי שלט יפה מאוד שנעשה לסערט וויזניץ, אולי משהו יודע מי עשה אותו??
אני סקרן מאוד לדעת

• הוסף לסימניות
אני מצטרף לשאלה, ראיתי וגם רציתי לשאול ושכחתי. זאב תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקולטה_10;56319:
תעלה נראה אולי זה אני :)
איך אפשר לזכור

הבעיה היא שראיתי אצל משהו אבל אין לי את העיתון, אם עשית לאחרונה שלט לסערט וויזניץ אולי תואיל בטובך לעלות את זה כאן שנוכל כולנו להנות מזה

• הוסף לסימניות
שוקולטה, אם אתה לא זוכר, אז זה לא אתה :)

• הוסף לסימניות
זה אחד החקיינים של וקסברגר, מה יועיל לך לדעת מי עשה זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;56334:
זה אחד החקיינים של וקסברגר, מה יועיל לך לדעת מי עשה זאת?

לי יש סיבה לדעת מי זה.
אז אם אתה יודע, או משהו יודע נא להודיע לי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה לא אני, ואיני יודעת, אני רק ראיתי את זה ב'כל העולם כולו'- אולי קצה חוט שיעזור לך לפתור את התעלומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;56338:
זה לא אני, ואיני יודעת, אני רק ראיתי את זה ב'כל העולם כולו'- אולי קצה חוט שיעזור לך לפתור את התעלומה

האם אתה יכול בבקשה לסרוק את זה לפה, כי לי אין את זה
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא, ראיתי את זה בשבת כשהתארחתי אצל השוייעגר...

• הוסף לסימניות
ונתנו. ברור.... (לא נרלי שב-60 שנים הבאות שלי אתעסק עם חסידויות ובאנעירם, אבל לך תדע. כל יום וההפתעות שלו)

• הוסף לסימניות
אולי מוטב היה שלא העלה משהעלה...

אך מה לעשות, זה מהעיתון שאולי אחוזי החשיפה שלו הם מעל מאה אחוז, אבל האיכות היא למטה מ...., זה מה שאני יכול להציע.

פשוט, זה העיתון היחיד שאני מכניס הביתה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 573 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לא שידוע לי מי עשה את השלט אבל יש אחד בחיפה שקוראים לו ליבוביץ וזה מאד הסגנון שלו אז אולי? זה הוא.

• הוסף לסימניות
אוי ראיתי את זה במשפחה.

מאוד יפה.

הסריקה פה זועתית.

• הוסף לסימניות
הרגע דיברתי עם בן-דוד (גם הוא גרפיקאי) ושאלתי אותו מי עשה את זה (כבר עמדה לי על הלשון איזה מחמאה במקרה והוא יגיד שהוא עשה את זה) והוא אכן אישר שמדובר בליבוביץ הנ"ל.

(ובאותו ענין בן-דודי גם עובד עכשיו לאיזה שלט לאיזה מעמד סיום הש"ס בסערט, והוא הבטיח לשלוח לפורום כשיהיה מוכן...)

• הוסף לסימניות
בדינר הזה חילקו לכל משתתף שהגיע בונבונרה של כמה שוקלדים שהעטיפות היה צד אחד בנין ומאחור סמל המוסדות , ולזה היה מודבק כתב הצטרפות עם חור מיוחד לעט מתנת פישמן הכל מעשי ידי תוית ........... מי שמכיר אותו הוא אברך תותחחחחחחחחחחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה