- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;876382:וכן הרווח בן השיש לארונות זה נותן מרחב. (לדעתי כמובן)
אני אישית ממליצה לבחור את הגובה של העליונים לגובה שיהיה נוח להרים אליו יד בשטיפת כלים בלי מאמץ מיוחד.
נכתב ע"י ליקי;876382:וכן הרווח בן השיש לארונות זה נותן מרחב. (לדעתי כמובן)
נכתב ע"י תור הזהב;876451:אני אישית ממליצה לבחור את הגובה של העליונים לגובה שיהיה נוח להרים אליו יד בשטיפת כלים בלי מאמץ מיוחד.
לכן מומלץ לתכנן את הארונות ונגישותם בהתאמה לגובה העקרת, ולא ללכת דווקא על הסטנדרט (60 ס"מ)נכתב ע"י ארבע;876526:כמוני כמוך. מאד מתסכל אותי גובהם של הארונות העליונים במטבחי, שמצריך שימוש בכסא כדי להגיע למדף השני.
ועל זה כתבתי שלהתאים את המשטח למי שמבשלנכתב ע"י תור הזהב;876451:אני אישית ממליצה לבחור את הגובה של העליונים לגובה שיהיה נוח להרים אליו יד בשטיפת כלים בלי מאמץ מיוחד.
נכון! הוא שלא עושים.נכתב ע"י sarit1ef;876533:ממה שידוע לי עושים היום 50 ס"מ, כך לפחות אמרה לי המעצבת.
דווקא השורה השנייה גרמה לי להסתייג, חוסר החסכון עלול להכפיל את עצמו אם נתחיל לעקור את ברזי האחים והשכניםנכתב ע"י נוי;876531:2.ברזים נשלפים לא כדאי לחסוך בנקודה הזו.
זה לא סתם פינוק,זה כל כך שימושי עד שכמעט עקרתי במטבח של אחותי את הברז מהקיר מרוב הרגל.
נכתב ע"י lapotreit;876762:אל תפחדי להעיז עם צבעים.
לי יש מטבח בהיר עם נגיעות של בורדו. ושילוב ניקל.
כבר קרוב לארבע שנים שאני קוצרת מחמאות על המטבח
נכתב ע"י lapotreit;876762:אל תפחדי להעיז עם צבעים.
לי יש מטבח בהיר עם נגיעות של בורדו. ושילוב ניקל.
כבר קרוב לארבע שנים שאני קוצרת מחמאות על המטבח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים