מי עשה/תה מטבח בגווני העץ?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונות של מטבחים בגווני העץ עם שילוב של לבן/אפור או מה שיש,
מי שיכול/ה לעלות זה מאד יעזור לי

• הוסף לסימניות
כבר העלתי , מעלה שוב:

20190915_193526.jpg

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההענות, ממש עוזר
אשמח לעוד

• הוסף לסימניות
צריכה לציין שזה לא עיצוב ותכנון שלי אלא של חברת המטבחים קלאסית.
במסגרת הום סטיילינג אחרי שהאובר האפור הפריע ללקוחה (ובצדק רב) עבדנו עם הקיים
והכנסנו כיסאות עץ בנגיעה כפרית ,ברז וחיפוי לבן,תאורה חמה, הרבה ירוק למיתון בעל נוכחות ובהחלט יצא לא רע :)
524215242-652.jpeg

• הוסף לסימניות
צריכה לציין שזה לא עיצוב ותכנון שלי אלא של חברת המטבחים קלאסית.
במסגרת הום סטיילינג אחרי שהאובר האפור הפריע ללקוחה (ובצדק רב) עבדנו עם הקיים
והכנסנו כיסאות עץ בנגיעה כפרית ,ברז וחיפוי לבן,תאורה חמה, הרבה ירוק למיתון בעל נוכחות ובהחלט יצא לא רע :)
צפה בקובץ המצורף 680261
ממש יפה, בתמונה המקורית לא מורגש כ"כ האפור

• הוסף לסימניות
תכנסי לאתר של מטבחי זיו יש תמונות מכל שילוב שרק אפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה