עזרה מי עשתה אירוע בת מצווה לאחרונה?

• הוסף לסימניות
לצורך אירוע בת מצווה משפחתית שאמורה להתקיים השבוע,
אני זקוקה די בדחיפות לרשימת/ תקיית שירים עדכניית להרקדה בבת מצווה
(כידוע אין בת מצווה בלי ריקודים, אני ממש תקועה בנושא הזה, כי אפילו לא יודעת מאיפה להביא)
אני מאמינה שיש כאן נשים שחגגו לאחרונה בת מצווה לבת שלהן, והכינו תקיית כזאת,
אם תוכלנה להשאיל לי אותה זה יעזור לי מאוד!
שירים חסידים, יפים, עדכניים (כמו למשל השיר "אבא גדול" של משה טישלר, מאמין בניסים, בני פרידמן וכו'....)
או הצעות מהיכן לקחת (שיהיה פתוח בנטפרי וזמין להורדה)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח להיעזר ברשימה / תיקית שירים לבת המצווה

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח גם לי?

מייל:

mgoldblatt26אין לכתוב כתובת מייל

תודה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול : האם למשהיא יש קריוקי עם שירים כמו מצגת מילים ותמונות ע''פ השיר
מחפשת עבור בת מצווה

• הוסף לסימניות
אפשר גם? בבקשה!
F0527182050GMAIL.COM
תודה!

אשמח גם
400102M גימייל..

שלחתי.
חשוב לומר שהתיקיה לא עודכנה מזה כשנה, כך שהשירים הכי חדשים לא מופיעים שם...
רק הלהיטים של 2021.

מתנצלת בפני אלו שבקשו בהודעות הקודמות ולא שלחתי.
לא תייגתם אותי, לא ציטטתם, ואין לי מעקב אחרי האשכול, אז מה הסיכוי שאראה את ההודעה שלכם?

• הוסף לסימניות
היי אפשר גם???
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי.
רק הלהיטים של 2021.

לא תייגתם אותי, לא ציטטתם, ואין לי מעקב אחרי האשכול, אז מה הסיכוי שאראה את הה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אפשר גם???/

• הוסף לסימניות
שלחתי.
רק הלהיטים של 2021.

לא תייגתם אותי, לא ציטטתם, ואין לי מעקב אחרי האשכול, אז מה הסיכוי שאראה את ההודעה שלכם?
אפשר גם???
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
chani2006

אשמח גם לקבל
תודה רבה למייל tamarr368 שטרודל גימל ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה