מי פה למד צילום בפרוג?

• הוסף לסימניות
לשיעור הקרוב בפרוג עלי להביא שיעורי בית שצילמתי ארוחת בוקר.. אשמח לקבל השראה מתמונות שאתם צילמתם עבור זה.. תודה מראש

• הוסף לסימניות
ארוחת בוקר

קבצים מצורפים

• IMG_6395.png
    KB 286.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ארוחת בוקר חגיגית

קבצים מצורפים

• IMG_7574.jpg
    KB 212.2 · צפיות: 17
  • IMG_75631.jpg
    KB 131.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
היום,
כבר הייתי עושה את זה שונה
אבל, הרעיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1637028:
היום,
כבר הייתי עושה את זה שונה
אבל, הרעיון

אני חייב לציין שאיציק הראה לנו את התמונה בשיעור ואהבתי מאוד גם מבחינת תאורה וגם קומפוזיציה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1637031:
אני חייב לציין שאיציק הראה לנו את התמונה בשיעור ואהבתי מאוד גם מבחינת תאורה וגם קומפוזיציה

היי
איזה מחמאה!
מה הוא העיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1637036:
היי
איזה מחמאה!
מה הוא העיר?

חח דווקא בין התמונות היחידות שהראה לנו ולא העיר לרעה ;)

• הוסף לסימניות
דוקא זכור לי שהוא העיר לי משו' :eek:
כבר לא זוכרת...
אגב,
זה תאורת חלון

• הוסף לסימניות
תאורת סטודיו זה בסדר?
זה ארוחת הבוקר שלי:D
נכון לא בריא:mad:

• הוסף לסימניות
לא בריא בכלל
אבל בטוח שהתמונה מצולמת במקצועיות כמו שרק את יודעת:):D

• הוסף לסימניות
קקטוס,
אצלך הארוחת בוקר היא בלילה? המוצרים מתאימים לבוקר,הקומפוזיציה יפה אבל הרקע והתאורה נותנים תחושה של שעות עמוקות של לילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1637107:
קקטוס,
אצלך הארוחת בוקר היא בלילה? המוצרים מתאימים לבוקר,הקומפוזיציה יפה אבל הרקע והתאורה נותנים תחושה של שעות עמוקות של לילה

ועדיין אהבתי מאוד את התמונה שלו ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה