מי פה למד צילום בפרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1637092:
מה שאני הבאתי:

לפי הגודל של כוס התה נראה שלא באמת האמנת שתמצא משהו בלוח הדרושים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1637107:
קקטוס,
אצלך הארוחת בוקר היא בלילה? המוצרים מתאימים לבוקר,הקומפוזיציה יפה אבל הרקע והתאורה נותנים תחושה של שעות עמוקות של לילה
זאת ארוחת "לפנות בוקר"
נכתב ע"י msphoto;1637112:
לפי הגודל של כוס התה נראה שלא באמת האמנת שתמצא משהו בלוח הדרושים..
אם הייתי מחפש שם משהו הייתי צריך כוס גדולה בהרבה.
נכתב ע"י ליאור מ;1637137:
אבל למה דווקא את האדום... למה
אני בדרך כלל משתמש בלבן, אבל האדום מתאים לצבע של החמוציות..

• הוסף לסימניות
רק אני העצלנית שלא הכינה שיעורי בית?

• הוסף לסימניות
אם הייתי צריכה לעשות את זה, בטח הייתי הולכת לבית קפה, בשעת בוקר מוקדמת, מזמינה ארוחת בוקר, מזהירה אותם שזה צריך להיות הכי מגרה והכי יפה, בוחרת מקום ישיבה מתאים מבחינת תאורה- מצלמת כמה שצריך, ואח"כ מתיישבת בנחת לאכול:)

בהצלחה לכולם, תרגיל מעניין.
רחלי

• הוסף לסימניות
רחלי השיעורי בית הם על ארוחת בוקר ביתית.

קקטוס אחלה תמונה! אבל לא מתאים יותר קפה שחור עם הסיגריה? לא מעשן.. לא יודע..

• הוסף לסימניות
ארוחת בוקר

ארוחת בוקר

קבצים מצורפים

• IMG_6305.jpg
    KB 665.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שוש, אם זה מה שהבאת בקורס לשיעורי בית לא פלא שהגעת לאן שהגעת
תמשיכי להצליח את טובה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולם על התמונות והרעיונות וכו'

והכי אהבתי את הרעיון עם הללכת לבית קפה בבוקר ולצלם את זה חחחחחח:D:D

• הוסף לסימניות
זוכרת את המשימה הזו:)
התמונות צולמו בתאורת חלון וללא עיבוד

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין עוזר...
צולם בתאורת חלון.

קבצים מצורפים

• IMG_6208.png
    KB 832.8 · צפיות: 17
  • IMG_6192.png
    KB 844.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה לכל מי ששלח תמונות גם אני קיבלתי השראה מהתמונות לשיעורי בית שלי (אם יצא טוב נעלה בלי נדר:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה