כללי מי צריך להרויח אם עבדתי מהר אני או הלקוח?

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעלה נושא שכבר נטחן פה מיליון פעם אבל תמיד יש עוד מה לשמוע בנושא של תמחור עבודות.
אם עבדתי על עבודה מאוד קצר אבל יצא משהו ברמה האם לקחת לפי הזמן או לפי התוצאה? (לא סיכמתי מראש עם הלקוח כמה אקח לו) ולעומת זאת להיפך בעבודה שלקחה המון זמן אבל שווה פחות ממה שהייתי לוקחת לפי שעה?
בקיצור מי צריך להרויח מזה שהלך לי מהר אני או הלקוח?

• הוסף לסימניות
ברור שאת חלק מהמקצעיות זה לעבוד מהר
ולכן זה עולה כסף
אותה שאלה לגבי משקפיים כמה עולה החומר גלם? 12 שח המסגרת מידיעה אחרי כל המרוויחים למינם כמה את משלמת?
זהו דרכו של עולם

• הוסף לסימניות
אם אתה שכיר של הלקוח, אזי הלקוח

אם אתה עצמאי - הרווח כולו שלך, ואם אתה בעל חסד גדול אתה יכול לרחם על הלקוח ולעשות לו הנחה קטנה בגלל זה.

• הוסף לסימניות
מעצבן אותי שפעם לקוחה ח-ו-צ-פ-נ-י-ת !!! אמרה לי: "את עושה את זה בצ'יקים, אז למה את רוצה כ"כ הרבה כסף"?

• הוסף לסימניות
רופא השיניים שלי עובד זריז. באמת. מאד. חמש דקות סתימה. בקושי מרגישים.
סתימות ברמה מעולה.
אפילו פחות מחמש דקות.
ממש בצ'יקים.

משום מה הוא לוקח יותר כסף מאשר מרפאת שיניים מסויימת בשכונתי. לוקח זמן הסתימות. עובדים קשה. גם ממש מרגישים את זה.

עולם מוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;519058:
רופא השיניים שלי עובד זריז. באמת. מאד. חמש דקות סתימה. בקושי מרגישים.
סתימות ברמה מעולה.
אפילו פחות מחמש דקות.
ממש בצ'יקים.

משום מה הוא לוקח יותר כסף מאשר מרפאת שיניים מסויימת בשכונתי. לוקח זמן הסתימות. עובדים קשה. גם ממש מרגישים את זה.

עולם מוזר.

מה הטלפון שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;519033:
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה... (לא סיכמתי מראש עם הלקוח כמה אקח לו) בלה בלה בלה בלה בלה... בלה.

חשוב מאוד לערוך תהליך הזמנה מסודר שבו קובעים מראש את מחיר העבודה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון - את.

אבל אם תלכי מיוזמתך לקראת הלקוח ותגידי לו "זה לקח פחות זמן ממה שציפיתי, אני לוקחת ממך רק 1100 במקום 1200", עשית צעד ענק של שיווק עצמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה