כללי מי צריך להשיג את התמונות >> דעתכם חשובה לי.

• הוסף לסימניות
לקוח שהזמין פרסום של מוצר. והדגיש שהוא רוצה את התמונה של המוצר בוויריאצייה מסויימת דוקא שלא כ"כ נפוצה. ולא סוכם בפירוש על מי מוטל להשיג את התמונה.

הלקוח ניסה בכלמיני דרכים להשיג תמונות. ולא עלתה בידו. וגמני ניסיתי להשיג תמונה בכל דרך אפשרית, ולא עלתה בידי...

ועכשיו, לקראת סיום העבודה הוא מציב בפני 3 אפשרויות.
1. שאני יממן את הוצאות הצילום של המוצר :confused:
2. להשתמש בתמונה לא חוקית בתוך הפרסום :confused:
3. להחזיר את הכסף :eek:

איזה אפשרות לדעתם רלוונטית לביצוע? לדעתי אף אחת לא!

• הוסף לסימניות
בדיוק בשביל מקרים כאלה את צריכה לחתום חוזה לפני תחילת העבודה.
אבל גם במקרה של "סתמא" (שלא סוכם בפרוש) את בטוח לא אחראית להשיג את התמונה הספציפית שהלקוח מבקש.

• הוסף לסימניות
תפקידו של הגרפיקאי הוא לעצב, ולא ליצור יש מאין..
דהיינו אם אתה הלקוח רוצה פרסום שיהיה בו תמונה כל שהיא, בבקשה תארגן לי אותה ואני יעצב לך פרסום עם שילוב של אותה התמונה..
למה שהגרפיקאי צריך לשאת בהוצאות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1114828:
תפקידו של הגרפיקאי הוא לעצב, ולא ליצור יש מאין..
דהיינו אם אתה הלקוח רוצה פרסום שיהיה בו תמונה כל שהיא, בבקשה תארגן לי אותה ואני יעצב לך פרסום עם שילוב של אותה התמונה..
למה שהגרפיקאי צריך לשאת בהוצאות?

אמת ויציב.

• הוסף לסימניות
האם הראת לו את העבודה?
אם לא (מנסיון אישי), תראה לו את העבודה עם המוצר באיכות גרועה מאוד ותאמר לו הנה העבודה, התמונה רק להמחשה. רק מה חסר לי שתמצא/תצלם לי את המוצר. לאחר שהלקוח רואה את העבודה זה מדרבן אותו לעשות משהו, הוא לא רוצה שהתמונה תכער את העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1114897:
האם הראת לו את העבודה?
אם לא (מנסיון אישי), תראה לו את העבודה עם המוצר באיכות גרועה מאוד ותאמר לו הנה העבודה, התמונה רק להמחשה. רק מה חסר לי שתמצא/תצלם לי את המוצר. לאחר שהלקוח רואה את העבודה זה מדרבן אותו לעשות משהו, הוא לא רוצה שהתמונה תכער את העבודה.
בדיוק כאן נעוצה הבעיה.

השגתי תמונה איכותית. אבל לא בוויריאציה הנדרשת. והלקוח מתנגד בכל תוקף.

• הוסף לסימניות
שיתכבד וישלם לצלם מקצועי על צילום מוצר איכותי בכל הוריאציות שהוא רוצה
עם רקע לבן\שחור\ פרחוני.....
זה לא כזה יקר, ונשאר לו לאורך שנים
בכל אופן זה עניין שאתה כבעל מקצוע צריך להמליץ עליו ללקוח, עוד לפני שהזזת פיקסל אחד - קבלת החומר לפני תחילת העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה