כללי מי צריך לקחת אחריות במקרה של טעות,

• הוסף לסימניות
שוב, מקרה נוסף עם חנות של שני סניפים, בשתי ערים עם שם אחר,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
סניף אחד היה מזמין ומשלם ולסניף השני הייתי משנה בחינם (כשגם הלקוח הבין שזה אמור לעלות לו) כל פעם את הלוגו כתובות ושינויים מיוחדים שנוגעים למיקום השונה,<o:p></o:p>
ובאחת הפעמים בטעות אנוש כשבצעתי שינוי ברגע סגירת העיתון ע"פ בקשת הלקוח, ומותך הלחץ נשלחה נשלח מודעה לעיר אחת עם 2 לוגואים (גם של הסניף השני),<o:p></o:p>
מה הייתם עושים במקרה כזה, תזכורת זה היה בחינם משך תקופה ארוכה.

• הוסף לסימניות
צריך תמיד לשלוח ללקוח לאישור. אני לא שולחת לדפוס בלי אישור של הלקוח כי בעצם הוא צריך לאשר הגהות ולקחת אחראיות על כל התיקונים ושינויים.
האם הוא אישר לך?

• הוסף לסימניות
הטעות שלי,
שהלקוח אמר שאין לו זמן לראות אימל, ולכן בקש שאשלח בלי אישור שלו

• הוסף לסימניות
לקוח שלי, שמבקש שאשלח בלי אישור, צריך להמציא לי אישור בכתב (אימייל או פקס ואפילו SMS) בו הוא מאשר לפרסם את המודעה בלי שהוא רואה אותה קודם.

אם אין לו זמן גם לזה - הוא נושא באחריות.

• הוסף לסימניות
האם יצא לו נזק כלשהו מזה שהלוגו של הסניף השני גם כן מתנוסס,
או שסתם הוא לא רצה שיהיו שני לוגואים?

• הוסף לסימניות
אמור לו כי זבש"ו, כמובן בליווי חיוך ידידותי בשיני קולגייט צחורות

• הוסף לסימניות
היה לי מקרה שלקוחה שלי הייתה בדרכים ורצתה שאני אשלח לדפוס אז ביקשתי ממנה להשאיר לי הודעה בתא קולי שהיא מאשרת

• הוסף לסימניות
תגיד לו שאתה מצטער על הטעות, וכולנו בני אדם ולבני אדם יכול לקרות טעויות ולכן אתה מוכן לבוא לקראתו בפעם הבאה ולתת לו תוספת קטנה בחינם כפיצוי. וזה לא משנה מי צודק ומי אשם, תנסה לסגור איתו את העניין בכבוד ובקלילות. אתה תבוא לקראתו במשהו והוא יבין שקורה שטועים ולומדים לקח לפעם הבאה לא להעביר את המודעה לפני אישור של הלקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה