- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1607997:אצלי הייתה סטיה ברורה, כשפיסתי על העין החדות היתה באזור הכתף וגם במעבדה ראו את זה.
אגב אם יש אחריות של קראט לא צריך לשלם, לא?
ככה לא בודקים סטיות פוקוס.
נכתב ע"י יעל א;1607997:אצלי הייתה סטיה ברורה, כשפיסתי על העין החדות היתה באזור הכתף וגם במעבדה ראו את זה.
אגב אם יש אחריות של קראט לא צריך לשלם, לא?
נכתב ע"י GolanArt;1609239:לא אכלת אותה, אם מכיילים טוב אז הסיפור נגמר.
בכל אופן, את כבר יודעת מה לעשות כשהעדשה תגיע,
ותשלחי לי את התוצאות... בהצלחה.
נכתב ע"י שלמה;1609322:ככה לא בודקים סטיות פוקוס.
נכתב ע"י פוטו טופ;1609168:לסיכום, אכלתי אותה.... ועוד בלי מלח .
שאלה לי, בין התמונות הלא מפוקסות, יצאו חלק יותר בעיתיות וחלק טובות יותר.
האם ישנם נתונים נוספים שגורמים לסטיה להקצין \ להקטין?
או נתוני תאורה שונה משפיעה גם?
נכתב ע"י יעל א;1609759:לא אמרתי שככה בודקים.
בתוצאות של הצילום זה מה שאני קיבלתי
למעבדה השארתי ת'עבודה שלהם אני לא טכנאית
נכתב ע"י שלמה;1610403:את לא טכנאית אבל זו לא בעיה של המצלמה. ... כשיש שגיאות בקריאה של האוטופוקס.
לפעמים העין שאנו רוצים שיהיה במיקוד, הוא קטן ביחס לגודל של האוטופוקוס.
לכן אפשר 'לעבוד' על המצלמה במיקוד מקום אחר. כי בסופו של דבר האוטופוקוס מודד מרחקים ביחס למצלמה ולא עצמים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים