מידע שימושי מי קיבל טלפון תזכורת על הצהרה לעוסק פטור?

• הוסף לסימניות
קיבלתם תזכורת בטלפון לדווח ? כבר כמה לקוחות פנו אלי שקבילו שיחת טלפון גם מי שאינו עסק זעיר, מוזר ?

• הוסף לסימניות
קיבלתם תזכורת בטלפון לדווח ? כבר כמה לקוחות פנו אלי שקבילו שיחת טלפון גם מי שאינו עסק זעיר, מוזר ?
יש לקוחות שאכן קיבלו, אבל זכור לי שגם בסוף 2024 זה קרה לי עם לקוחות.
זה חוצפה מצד רשות המסים.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי
מה הם רוצים בדיוק? לא הבנתי...
ולמה מתקשרים מחסוי?

• הוסף לסימניות
קיבלתי
הרו"ח שלי אמרה לי שזו טעות של רשות המיסים

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי מחסוי.
ישלי עוסק זעיר וכבר עשיתי תאום מס.
לא יודעת מה הם רוצים

• הוסף לסימניות
ראיתי את תוכן ההודעות
צילום מסך 2025-12-11 121345.png

מדובר בהצהרת עוסק פטור שנתית למע"מ אשר גם עוסק זעיר וגם עוסק פטור נדרשים לדווח.
רשות המיסים עוברת תהליך דיגיטציה מתקדמת....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קיבלתי כנ"ל בערך 10 פעמים (בשעות היום והלילה)

• הוסף לסימניות
גם אני, פטור. אבל כן יש לי הצהרה. מה זה טעות?

• הוסף לסימניות
הרואה חשבון שלי רשם לי " כן כולם קיבלו , מוקדם מידי. תתעלם"

• הוסף לסימניות
אני עוסק זעיר וקיבלתי שיחת טלפון לעשות תאום מס.
קיבלתי גם מייל
לא הבנתי למה זה בעיה?

• הוסף לסימניות
ועוד ב-11 בלילה.

למעשה זו הודעת SMS, שרק הומרה בטלפונים הכשרים להודעה קולית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיבלתי גם את ההודעה, פניתי לרו"ח שלי, וזה מה שהיא שלחה לי:
sc.png

• הוסף לסימניות
קיבלתי היום הודעה טלפונית שצריך להגיש את הדיווח לעסק פטור לשנת 2025 מיום ה-01 לינואר עד ה-31 בינואר 2026
למי יש מידע בענין, והאם צריך להתייחס לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה