• הוסף לסימניות
אז ככה-
זכיתי לפני כמה שבועות טובים זכיתי באתגר של טלפייבר-"תקיעות בזמן אמת" נושא פרסים,

🏆 הפרס: 3 חודשי אינטרנט סיבים במהירות 1 ג'יגה + התקנה חינם!(בשווי 700 ₪ – ללקוחות פרטיים חדשים באזורים בהם אנו פועלים)

אך כיוון שאני לא גרה באיזור שבו אוכל לממש את הזכיה:cautious: ,שאלתי את החברה, והם ענו:

"כן, אפשרי להעביר למישהו שגר באזורי הפריסה שלנו:
אלעד, בני ברק, ירושלים, רכסים, ביתר עילית, מודיעין עילית.
צרפי לנו מספר טלפון של מי שתרצי להעביר לו את ההטבה ואנחנו נשוחח איתו."

מי מעונין??? כל הקודם זוכה :giggle:

אפשר לפנות אלי בפרטי, או להשאיר כאן הודעה- אני אצור קשר לראשון שיפנה אלי, ויעביר את הפרטים שלו לחברה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
@RGS תשתפי אח"כ אם זה הצליח ואם לא עשו לך בעיות.... :giggle:.

• שכוייח!
Reactions: RGS
  • הוסף לסימניות
אני גם זכיתי. וגם מימשתי את הזכיה, רק שאני לא בטוח כל-כךשמדובר ב"גיוואלדיגע זכיה"......
התקנה חינם כמדומני לכולם ואני גם לא בטוח שאין איזו הטבה לחודשים הראשונים בלי קשר לזכיה. בהמשך המחיר לחודש הוא 169 ש"ח לתשומת ליבכם.
מה שכן המהירות בסיבים היא באמת עולם אחר מהקליטה האלחוטית שהייתה לי קודם.

• הוסף לסימניות
אני גם זכיתי. וגם מימשתי את הזכיה, רק שאני לא בטוח כל-כךשמדובר ב"גיוואלדיגע זכיה"......
התקנה חינם כמדומני לכולם ואני גם לא בטוח שאין איזו הטבה לחודשים הראשונים בלי קשר לזכיה. בהמשך המחיר לחודש הוא 169 ש"ח לתשומת ליבכם.
מה שכן המהירות בסיבים היא באמת עולם אחר מהקליטה האלחוטית שהייתה לי קודם.
מה הפער במהירות?
עובדת מהבית והסטיק, כמה שהוא חזק, לפעמים איטי ממש.

התקנה חינם גם בלי קשר???
לגמרי צריך לבדוק אם שווה...
אני זוכרת שאז הוט הציעו לי עם 100 ש"ח לחודש(זה הפרש משמעותי!!!!!) ולא הלכתי על זה כי אני צריכה ניידות עם המחשב...
ואני יודעת מאחיות שלי שהכל עובד ממש ממש מהר כמעט בלי לטעון שום אתר אלא הכל ישר נפתח....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה